Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha jó tudom ez a is Varga Bt munkája
nezetek csak, mar 125-ösnek is van dupla puf

http://www.youtube.com/watch?v...
oszt remélem kinyomtad a szemííííííít
hehe ... csak nincs idöm ...
Hm...kis fotelmotoros
Tegnap megtörtent ... az első gurulas 2010ben
Nincsen ez a ápr 10 túl korán? mehetnénk kicsit később amikor már melegebb van május körül, de ez csak az én véleményem
Jah, értelek hát eladó, szal
nekem a suzu jobban teccik :D még ígyis, h öregebb
Te miért nem cserélnél? Szarnak tűnik?
április 10. szombat: Supermoto+Robogó verseny-Kakucs

lejöhetnétek :D és akkr péntek-szombat-vasárnap pályáznánk, szombaton sztem csak néznénk.... :D

rajtatok múlik.... szedjétek össze a husky hadat :D
én nem cserélném el, de te tudod
És valami vélemény róla? :D Érdemes lehet elcserélni rá a banditot?
olyasmi :D
Hát én
szerintem ez TE 400
Sziasztok! Hallottatok már ti a Husqvarna H5-ről? Ugyanis ezt ajánlották nekem cserébe a banditomért. Vélemény?
ja..igazad van, volt:) mivel megcsináltam itthon, teljesen jó lett!
A gyári tömítés sem pontos tökéletesen. Ha jártál rendesen technika órákra, akkor nem okozhat túl nagy gondot az olló használata. Ha igen, akkor kérd meg anyukád vágja ki neked. Mert kb. tökmindegy, és nem a hengertalp tized mm-in múlik a dolog....
akármennyire húztam 5 liternél nem megy feljebb
hát pontosan én se tudom mennyi volt az, 63 64 vagy 65 volt, reménykedni tudok hátha 63 volt
ja és február 27-é volt ez és március 11-én kaptam az értesítőt, de csekk még nem jött...
Nálunk ez úgy működik hogyha a helyiek trafiznak akkor az ő mérőjük 50-s táblánál 64-nél kattan... de ha az autópályások jönnek ki akkor ők már 50-s táblánál 55-nél kattintanak.... furcsa ez..!
nekem most jött értesítés hogy Budapest Hatvan közt autópályán 100-s táblánál 126-al jöttem... ezt a Vas megyei rendőrkapitányság küldte ki..(Hatvannál..érted )a táblázat azt mutatja hogy egy 30ezres csekket fogok kapni...

ha te 64 felett mentél akkor szerintem nyugodtan számíts többre mint 10 ezer
neked így mennyit eszik, ha nagyon téped a száját folytásokkal?
ááá autoba nem csal az óra én reménykedem hogy nem lesz az olyan sok, de egyik haverom meg aztmondta, hogy őt is mérték 1 hónapja és ő megállt és neki aztmondták hogy 69-től van büntetés úgyvannak beállítva, ezt viszont én sem tudom elképzelni
+még nem tudod, h csal-e az órád :D reménykedj h neee:D

egyébként pályán most mondta haver h 149-től mérnek, apjáék most állították be a szarjaikat :D