Ma visszaraktam a dobot meg rendbeszedtem kicsit a mocit, levettam ami nem kell rá - tegnap meg olajcseréztük Dveed kollégával -, így már teljesen fel van készítve a szezonra! El is mentem 1 körre!
Hát az biztos hogy nekem akkor szokta ezt a hangot amikor elkezdem berugni, de ha ez rendellenességnek számít akkor valószínű az aksi miatt lehet mert én még nem cseréltem benne és nem is töltöttem még soha fel.
nem ez a power motor a bowden oda vissza meghúzza akkor működik! ha ez a hang van mikor ráadod a gyújtás akkor jó ha nincs az gáz mert akkor valami gebasz van!(fesz.szab, akksi, power motor,power elektronika ezek lehetnek a hiba forrásai) a 08-asokba már az lcd kijelzőn látni lehet amikor a gyújtást ráadod azt a sok 888-ast én így tudom de javítsatok ha tévedek a miton is van ilyen hang ugyanazon célból mint a huskyn
ja ez a fesz. szabályzó asszem, de nem biztos.... nincs eléggé feltöltve az akks, nem ad akkora feszültséget, akkr szokta....
basszameg az alap lámpával most jöttem haza.... a xenon megváltás vt.... ezzel alig látok, egyébként beletették a membránt is jobban pörög még ígyis a tankba is kellett olajat tennem... nem nagy cucc többet vártam a végét se tolja ki
Ez az amikor a power betölt nem? egyébként van nekem is csak amikor rárugok a motorra akkor adja, azthiszem a Huskyfan motorján is így volt ez ( most shitluck-nál van az a motor)
basszameg az alap lámpával most jöttem haza.... a xenon megváltás vt.... ezzel alig látok, egyébként beletették a membránt is jobban pörög még ígyis a tankba is kellett olajat tennem... nem nagy cucc többet vártam a végét se tolja ki