Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyi hogy nem esett
Ma visszaraktam a dobot meg rendbeszedtem kicsit a mocit, levettam ami nem kell rá - tegnap meg olajcseréztük Dveed kollégával -, így már teljesen fel van készítve a szezonra! El is mentem 1 körre!
Hát az biztos hogy nekem akkor szokta ezt a hangot amikor elkezdem berugni, de ha ez rendellenességnek számít akkor valószínű az aksi miatt lehet mert én még nem cseréltem benne és nem is töltöttem még soha fel.
nem ez a power motor a bowden oda vissza meghúzza akkor működik! ha ez a hang van mikor ráadod a gyújtás akkor jó ha nincs az gáz mert akkor valami gebasz van!(fesz.szab, akksi, power motor,power elektronika ezek lehetnek a hiba forrásai) a 08-asokba már az lcd kijelzőn látni lehet amikor a gyújtást ráadod azt a sok 888-ast én így tudom de javítsatok ha tévedek a miton is van ilyen hang ugyanazon célból mint a huskyn
Fúúúúú jó lenne menni. Megkergetném a vasat. Csak hát még nem volt fizu. Fizu után tudnánk csak menni
de egyébként most is már jöhetnétek vmikor, jó az idő kinyitott a pálya is stb ....én még úgyse pályáztam, majd betanítanátok
ja ez a fesz. szabályzó asszem, de nem biztos.... nincs eléggé feltöltve az akks, nem ad akkora feszültséget, akkr szokta....
basszameg az alap lámpával most jöttem haza.... a xenon megváltás vt.... ezzel alig látok, egyébként beletették a membránt is jobban pörög még ígyis a tankba is kellett olajat tennem... nem nagy cucc többet vártam a végét se tolja ki
Ez az amikor a power betölt nem? egyébként van nekem is csak amikor rárugok a motorra akkor adja, azthiszem a Huskyfan motorján is így volt ez ( most shitluck-nál van az a motor)
hello erről a hangról beszéltem hogy van-e neked a vidi elején van amikor elfordítja a kulcsot http://www.youtube.com/watch?v...
na az nagyon jó volna
Oks!
igen, megpróbálom, mert haver rokonáé és hátha lehet vmit intézkedni :D, de nem mondok semmit se biztosra
lányokat is szervezz már kérlek
Sátor oszt' jóvan. Kibírjuk A lezsírozás alatt mit értesz? Ingyé pálya?
nagy husky sereglet:D mo majdnem összes huskyja ottlesz :D
gyertek csak, de úgy lenne jó, ha a szállást vennétek ki stb... és akkr 2 nap bőven elég lenne :D
Oda majd én is mennék szerintem.
ha jönnétek szóljatok, megpróbálom lezsírozni a tulajjal + este kis ivászat lenne :D
Tervben van kakucs idén. Remélem össze is fog jönni! Reszkessetek
egyébként januárba hoztam el 2500km-el és most van benne 3900 :D
ma is mentem 100 km-t :D kakucsra nem akartok jönni pályázni vmikor?:D csak azért mert nekem innen 10 perc :D
Mi jó lesz motorozni én a helyedben nem bírnám ki. én már most mennék. Membrán nélkül

geci már nembírom kiii hnap beleteszik a membránt nagyon durva lesz :P:D
Főleg ha átjön amit írsz!
Ja vártam hogy vissza írsz de nem írtál! Majd még ugyis beszélünk msn-en!