helló
tudnátok segíteni hogy ezen a motoron látható idom mikori ? milyen évjáratú? mert szeretnék rá matrica szettet venni csak így nem tudom melyik fog rá passzolni pontosan.
általában csak egy cserélhetőfejű T kulcs szokott lenni nálam de akkor vittem még a láncfeszesség állításhoz szükségeseket is és úgy nézett ki hogy jó hogy vittem
szinte már majdnem krossz, csak még nagyobb karbi kéne rá, az+ az elektronika miadt nem lehet :( de ígyis bőven elég mert a fogyasztása már lassan az idegekbe kerget :D igaz ez az én vezetési morálomtól is függ szerintem az órám még nem tartott 10 percnél tovább 50 km/h-n :D
Hát egy gyorsaságit vettem volna még nem is gurulok vele egy km.t sem kifizetek 120 ezret erre arra h van motorom... én sem ezért vettem. de már megnéztem mit lép
hát izé annyi van ugye vele h gyári racing rezó+dob+ a gáz visszavezetés kivan szedve v mi a túró az (euro 3) gyári 28-as karbi+áttétel de 130nál már kapaszkodni kell :D kíváncsi vagyok h hnap beletesszük a membránt mit tol rajta
tudnátok segíteni hogy ezen a motoron látható idom mikori ? milyen évjáratú? mert szeretnék rá matrica szettet venni csak így nem tudom melyik fog rá passzolni pontosan.