Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló
tudnátok segíteni hogy ezen a motoron látható idom mikori ? milyen évjáratú? mert szeretnék rá matrica szettet venni csak így nem tudom melyik fog rá passzolni pontosan.
17 42
amúgy nagyon hülye kérdéseket kaptam a vizsgán, vt amire új vt a válasz, de 1 csomó újat tettek be :S
általában csak egy cserélhetőfejű T kulcs szokott lenni nálam de akkor vittem még a láncfeszesség állításhoz szükségeseket is és úgy nézett ki hogy jó hogy vittem
csácsá, jó8
Na léptek, holnap meló és kelek 4kor! Jók legyetek Halli
szinte már majdnem krossz, csak még nagyobb karbi kéne rá, az+ az elektronika miadt nem lehet :( de ígyis bőven elég mert a fogyasztása már lassan az idegekbe kerget :D igaz ez az én vezetési morálomtól is függ szerintem az órám még nem tartott 10 percnél tovább 50 km/h-n :D
azért vetted a motyót h gyorsasági mocikat toljál lefele városban
Hát egy gyorsaságit vettem volna még nem is gurulok vele egy km.t sem kifizetek 120 ezret erre arra h van motorom... én sem ezért vettem. de már megnéztem mit lép
hát izé annyi van ugye vele h gyári racing rezó+dob+ a gáz visszavezetés kivan szedve v mi a túró az (euro 3) gyári 28-as karbi+áttétel de 130nál már kapaszkodni kell :D kíváncsi vagyok h hnap beletesszük a membránt mit tol rajta
Én azért vettem motyot mert gyorsaságival már megdöglöttem volna ez meg egy ora alatt kifáraszt
akkor az enyém 20 megy többet a tiédnél
az nekemis kényelmes :D de a tied megy v 160at az biztos enyém megy 135-140et csőgázon és akkr nincs még rajta a membrán
Krossz sisakban nagyon rossz, 120-körul leszedi a huzat a fejemröl ezért nemszeretek hajtani
én már megnéztem....de csap rendesen a szél már két kézzel a kormányt markolom a testem meg vízszintesen a levegőben
komolyan nem probáltam még,nem gyorsasági ez
mégis?
csak öregurassan tudok
Hát hogyhogy? nem hiszek neked!
nem tom sose probáltam 100 110 az kényelmes neki
Cbn mi a hívószámod
akkor meg van a mozgó szerelő ládánk
mennyit megy a tiéd végre?
A gyári természetesen , még nem lett hozzányúlva
még a gyári me akkor14 42