A "izét" ne "bazirgáld" és a "hogyishíjjákot" rendszeresen ellenőrízd, ezekre figyelj oda és akkor minden rendben lesz! Az volt a baja, hogy nem volt jó! A CDI "begőzölt", az újjal müxik, de még ki kell deríteni miért... Valami "kábelbarát" történet lesz szerintem. Remélem érthető voltam, ha van kérdés hezitálás nélkül szegezd nekem!
Mielőtt harsány csata alakulna ki, jelezném csak optika lesz. A felnicsík már rég nincs a keréken! Készítheted a zsepit, mert ordítva-fox-sírni! Lesz új index szett, új hátsó led lámpa, új lánckerék és talán lánc is...meg ki tudja!
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne h nem e tudtok eladó Husky wr 125 ös enduro blokkot jo állapotba? válaszokat elöre is köszönöm:) ha lehet ide irjatok: koko126@citromail.hu
Üdv: KisBarcsó#95 (2010-ben 316):D
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne h nem e tudtok eladó Husky wr 125 ös enduro blokkot jo állapotba? válaszokat elöre is köszönöm:) ha lehet ide irjatok: koko126@citromail.hu
ezt valaki mondja már el miért is olyan jó? az oké hogy fékezésnél nem nyúlik ki annyira a lengővilla de ezzel mit nyer a használó? és ha tényleg olyan jaú, bergre fel lehet rakni?
fotó...pait...rajzolgat...garázs...leszed..m
egnéz...matrcia...pár új idom...felragaszt...nyáron a legvagányabb :)