Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lámpának a rendszámvilágítása kiégett, azért lesz a csere valamint fehér búrás lesz, no meg elég jó áron jutottam hozzá!
jo kis oldal, az teny ... :)
Püh, hidegen hagj :) ... Kivéve a led lámpa csere (mivel mar van) megertem mindent... Please fenykepek ! :)
Ez micsoda?! Ütéselnyelő gumibak. De amúgy? 18.200 ért nem olcsó, pláne hogy nem tom micsoda!
Figyeltem a részletekre! És a hátsó is HP.
HP már gyárt első lánckereket is?
szoltam a Janinak hogy keressen nekem ilyen izét a hátsoo villa aláá te meg belinkeltél egy oldalt és ott láttam
Nem én hagytam ki, hanem a gyár! De majd most rakok bele azt is... legyen végre fullos!
A izé begőzölt a hogyishíjjákon vaj mivan a bigyót meg kihagytad
Én is hozzáfogtam a téli hidegbe.
fotó...pait...rajzolgat...garázs...leszed..m
egnéz...matrcia...pár új idom...felragaszt...nyáron a legvagányabb :)
A "izét" ne "bazirgáld" és a "hogyishíjjákot" rendszeresen ellenőrízd, ezekre figyelj oda és akkor minden rendben lesz! Az volt a baja, hogy nem volt jó! A CDI "begőzölt", az újjal müxik, de még ki kell deríteni miért... Valami "kábelbarát" történet lesz szerintem. Remélem érthető voltam, ha van kérdés hezitálás nélkül szegezd nekem!
látom télen mindenki agyal :)
Mielőtt harsány csata alakulna ki, jelezném csak optika lesz. A felnicsík már rég nincs a keréken! Készítheted a zsepit, mert ordítva-fox-sírni! Lesz új index szett, új hátsó led lámpa, új lánckerék és talán lánc is...meg ki tudja!
Köszi:)
Írj egy e-mail a www.husqvarna-racing.hu -nak.
, Mi volt a gond,okulni szeretnénk belölle?
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne h nem e tudtok eladó Husky wr 125 ös enduro blokkot jo állapotba? válaszokat elöre is köszönöm:) ha lehet ide irjatok: koko126@citromail.hu
Üdv: KisBarcsó#95 (2010-ben 316):D
Es milyen extrak. Ujabb felnicsik ?
Ma megjött az "Isteni szikra"! Majdnem könnybelábadt a szemem a gyönyörűségtől! Már "csak" össze kell pattintani, meg felpakolni az extrákat.
En megtalaltam ? Azt most pontosan nem ertem...
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne h nem e tudtok eladó Husky wr 125 ös enduro blokkot jo állapotba? válaszokat elöre is köszönöm:) ha lehet ide irjatok: koko126@citromail.hu
Üdv: KisBarcsó#95 (2010-ben 316):D
áááá neked ez nem jooo mert akkor gyors leszel hehehe
ezt valaki mondja már el miért is olyan jó? az oké hogy fékezésnél nem nyúlik ki annyira a lengővilla de ezzel mit nyer a használó? és ha tényleg olyan jaú, bergre fel lehet rakni?
Jani öcséd megtalálta amit keresel nekem
pfff én meg azt hittem valami tuti tecsnik hogy ne tekeredjen a hosszú csavar vagy ilyesmi...