Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivel kemény 2700 km van benne ha szétverette volna is hallanám h vmi gáz van, de szépen járt a motor még itthon beindult....
esetleg még a karbit megnézem hnap, csak még nem vt időm rá
összeülni a futóművet? de hát ez alulra megy nem? pont hogy nem engedi kinyúlni teljesen, vagy nem?
A "rebound" nekem nem segített, azért kérdeztem, de végül csak sikerült kihúznom valakiből (belőled) egy érthető magyarázatot!
A "keletiek" 2010-ben is le vannak szarva.
hát pest az közel van.
Képzeld, amióta belevaló gyertya van a mociban, azóta rendesen indul

az előző kedves tuaj rövid menetest tett bele.
na bye!
hellóóó

akkor bizony vagy P.ring vagy Kakucs
oda van irva, "rebound" csillapitja a rugozást egy ugratás után ill nem engedi annyira összeülni a futomüvet.
tuti hogy a pestiek vagy a szombathelyig lesznek elönyben.
nem csuszkáll a hátulja ledöntött állapotban TALÁNN vagy gyorsabb vagy kanyarban Börny tudná megmondani neki van ilyennye
Pápán vagy Veszprémben? mert veszprémig még motorral is elmennék, de csak totonyiránt, mert rendszám az nincs, jogsi meg má régóta nincs
egy biztos, hogy elég betyárul néz ki
Az nem elég?!
Fogalmam sincs mire van...mint mondtam azt sem tudom mire van! Vagyis azt sem tom mire jó ez... A Progrip-nél találtam. De mire is jó ez?

A1 mondjuk megvan...
úú de jó lenne egy 510-et meg egy 450rr -t kipróbálni!
vedd úgy hogy már fel is iratkoztam
majd a helyszinen megbeszéljük
hohóóó ez igazán jó hír
és jogsi kell huskynál mint ktm tesztnapokon?
nehogymár megint ez miatt szopjam be...
de lesz. február közepe végén kapjuk a 10es supermotokat. szerintem április május környékén. 630, 510, 450 és talán egy RR.
keresd a problémát elöször ahol vetted. Biztosítékok ezekszerint jók a behozott motorodon ?
FOX család (ha jól tudom), nem lesz valamiféle husky tesztnap 2010ben ahol lehet jogsi nélkül is tesztelni? persze sm-eket - főleg.
nekem se árulta el senki...
hát ha van rmz re nekem annyiért kell
Vki tudna segítséget nyújtani, h hiába rugdosom 2 napja a motort és nem indul?
2 napja lakásba van a melegbe,
szikra van,
olaj,benzin van,
kompresszió van,

csak huruttyól és nemtudok vele mitkezdeni
akkr go szervíz?:S esetleg még lehetne vmivel próbálkozni?
Persze, hogy lesz kép, de az még odébb van...