Sziasztok!
Ami a Huskyn van visszapillantó tükör a videoban, olyanhoz hol tudnék hozzájutni? A másik kérdésem, hogy milyen időközönként kell a központi rugóstag alsó csapját, ami a lengővillához tartozik zsírozni? Nem írja a karbantartási útmutató és nekem mondták, hogy sokan ezt elszokták felejteni.
elkezdtem tekerni befelé a tekerőt a rugóstag tetején kb két kört de én változást nem tudtam mérni
mekkora a max változás amit így el tudok érni?esélytelen?hagyjam?
"kutyacsont" cserével lehetne csak többet emelni?
egyszer majdnem megjártam azt is :S
nyáron egyszer visszaraktam az enduro kereket aztán gyorsan kellett cserélni sm-re elfelejtettem gumi nyomást mérni
hazafelé meg megláttam a széplányt gondoltam gurulok egy kicsit első keréken aztán megállok mellette örültem hogy meg tudtam állni :D
nem hiszem hogy a 450-nek nagyobb váza lenne
de mivel most nagyon ráérek ebéd után megpróbálok újra állítani a rugóstagon
ügye a légszűrő gumiházát kell lecsavarozni?
ipone,castrol,motul?:D
váltóba olaj 125 SMS és WRE 80W90 0,65 liter!
2t váltóolajba milyet ajánlotok (husky sm 125 2t)
előre is köszi
holnap be tudom vinni a műanyagot a boltba
bevigyem?
igy megy továbra is enyém megy a lévesbe
Huskysnak kedvezmény az SM ruhára!
Ami a Huskyn van visszapillantó tükör a videoban, olyanhoz hol tudnék hozzájutni? A másik kérdésem, hogy milyen időközönként kell a központi rugóstag alsó csapját, ami a lengővillához tartozik zsírozni? Nem írja a karbantartási útmutató és nekem mondták, hogy sokan ezt elszokták felejteni.
mekkora a max változás amit így el tudok érni?esélytelen?hagyjam?
"kutyacsont" cserével lehetne csak többet emelni?
http://www.youtube.com/user/Bu...
Én már ültem 450es Huskyn és kisebb mint az 510es. Akármit is írnak róla nekem kisebb volt. Nem sokkal de kisebb
nyáron egyszer visszaraktam az enduro kereket aztán gyorsan kellett cserélni sm-re elfelejtettem gumi nyomást mérni
hazafelé meg megláttam a széplányt gondoltam gurulok egy kicsit első keréken aztán megállok mellette örültem hogy meg tudtam állni :D
nem hiszem hogy a 450-nek nagyobb váza lenne
de mivel most nagyon ráérek ebéd után megpróbálok újra állítani a rugóstagon
ügye a légszűrő gumiházát kell lecsavarozni?