Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi ez a WRP örület? very olcso, hang van erö marad! Megérte!
megnéztem az árát én is
azért kérdeztem mert újdonság volt számomra
Engem le akartak beszélni róla... Amúgy 60k-tól indul az ára és annyiért már WRP vennék inkább! Legalább most már tudom, hogy 3.6kg a gyári dobom.
biztos jólehet akkor
akkr ú kérdezem, h platina v iridiumos gyertya a jobb?
de a gyári meghalt benne most :D
Nem láttam...
De a gyári tuti jó bele...
egyébként megtaláltam azt h milyen lehet bele:
platina:br9evx
iridium:br9eix
meg ugye a gyári de az fostos szerintem....
2 közül akkr?
joo napot multkor valaki felrakott egy vidit andreas rothbauer rol nem találom valaki letöltötte esetleg magának Renátóóó? őő az
xenont még szeptemberbe vettem:D
szerelőre sajnálja zsét, de a xenon az mehetmi
nem merek képet rakni,nem bírom a kritikát
Megnézném...ha lenne 1 tetves galériád!
És meddig fox bele új gyertyát rakni? Ameddig el nem éred a 50ezres limitet? Ha hármat kivágott, akkor én kiszámolnám a helyedbe, hogy mennyi az esélye annak hogy 3 db rossz gyertyát vásároltál egymás után. Szerintem ezzel nem fog megoldódni...
Le marattam a BMX es gombábol jobban néz ki
Csillapittásnak meg huzok rá condom gumit tudod csillapittás
ha eldölnék
Csak őszinte vagyok. És amúgy is te kérdezted, a te hibád! Amúgy ngyon jó "mesterem" volt és mint ifjú "pádáván", gyorsan tanulok, mint látható!

Semmi nem történt azóta a géppel, de azon kívül csináltam rengeteg dolgot, ha már így rákérdeztél. Még szexeltem is! Majd talán hétvégén. Mármint a motor!
Hát sok 125 be meg más motorba is ezt rakják, de mielőtt rendelsz kérdez rá pontosan
hu de gonosz valaki!
te hogy álsz a szerelésel biztos nemcsináltál még semmit mi!?
és ez elvileg passzol bele?
Itt sunnyogok. 24 season 8 vetítés van! Minden ok. Arra?
Csak egy javaslat
A hajtókar, dugó, gyűrű... csere motorikus gondnak számít? Nah mert ez olyan. Szóval nem tévedsz, okkal emléxel ilyenre. DE NEM ÉN MONDTAM!
értem én, csak nem akarok nagyon 50 ezreket rákölteni, de nem lesz más megoldás :S jobbat nemtudo0,k minth beviszem szervízbe:S