VTN Víz transzferes nyomás.
A tank is fekete lesz.
a váz kék marad viszont mint látod az idomban is van kék meg a matrica is kék lesz.Nem muszáj egy motornak 1szinűnek lennie.
ha fekete motort akar belőle csinálni, és jelenleg is csak az nem fekete amit te felsoroltál akkor szerinted nem pont azokat akarja még befeketíteni amit mondtál vazze?
értem a két kerékagyat kékre akarom mint a fék olyan kékre a felnit meg kék feketére szted jol nézne ki?a hátso rugot nekem is lekéne mert kicsit rozsdás pár helyen meg aztis kékre akarom amugy az agyak bevonása mennyibe kerülne?a moci fekete lesz szoval sztem jol fog kinézni vagy nem
kerékagyat szintereztetni tudod, a ráfot meg... GD eloxáltatta azt tudom
haver faterjának elox műhelye van és azt mondja hogy nem tudni biztosan milyen lesz, mert számít hogy milyen ötvözet, árnyalatbeli különbségek lehetnek, így vagy minta darab kell ami ugye felninél bajos
vagy lutri... de ha szar még mindig lehet szintereztetni...
meg én úgy tudom az elox tartósabb mert úgy anyagában lesz színes és nem festékréteg van rajta
meg minden felni gyártónál azt olvastam hogy eloxálva vannak...
de terepgépnél én tuti nem baszakodnék ezzel, első alkalom után gané lenne
üdv Vogue!fullos a telorugod hol és mnnyiért csinálták?supermoto kerékagyakat akarokc majd bevonatni valami szinre meg a felnit azt szinterezni kelll vagy eloxálni vagy mi a pics? jah és van karbon idomom bergrehütöidom de nemnagy szám!jah meg van elado kabátom: http://www.kepesmotor.hu/texti...
ez Anitának a gyárija (citromsárga volt)
nekem marad az a szürke kalapcslakk vagy milyen színű amit havasi rakott bele, arra viszont én is rohadt kíváncsi vagyok megérte-e
A tank is fekete lesz.
a váz kék marad viszont mint látod az idomban is van kék meg a matrica is kék lesz.Nem muszáj egy motornak 1szinűnek lennie.