Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is ilyen kézvédő kell!Honnan van?!Mennyi volt?!
Nem is Rád gondoltam!

Erre emlékszel?
na a csaló.... mérlegen majd húzd be a hasad
ja súlycsoportok vannak, én 66-ban indulok..
átlag súlyom 69-70
nem is vagyok rajta a képen...
szerintem Laci crm-re célzott...
de miért Nektek ilyen durva beszabályzások vannak súlycsoport miatt?
pedig rá bakker
ma még csak 5dl ittam, és remélem este még ihatok egy picit
holnap verseny
Nálunk még garázs sincs...
Jajj, ott van az én kis drágám!
ez se otthon van
egy használton kívüli konyha rész melóhelyen, csak legalább van némi fűtés meg riasztó, jobb mint otthon a hideg garázsban
na mutter engem is kibaszna az tuti....
hehe nem hiszem hogy a mentes sopronira rámarna
Mondjuk nálam muter tuti kitérne a hitéből ha megjelennék az előszobában a sártól csöpögő motorral
Bár én előbb szarnék be a lépcsőházban tetrisezéstől...
a híres 69es pózban lettek elhelyezve a gyerekek
csak László kolega meg ne lássa a bal alsó sarokba azt a sok rekesz sört...
hehe nem csak Neked van szobaberged
nem fagyoskodnak már a gumi alkatrészek
ja ok léptem..

bocsi bergendia
és megjött

én nem alkoholra gondoltam amúgy,hanem általánosságban az innivalóra
pia? ! ,? hol?
tököm már itt is az ivást kell olvasnom ááá
gyerekek soha ne fogyasszatok ha nem muszáj
off
Ne igyál többet
hab a tortán az lenne ha a svédben maradt mérnökök megint alapítanának egy saját svéd ktm-berg-husky alapú márkát és aztán jönnének a gringonok és báááám így lett a csókápikkk
holnap délután hivjál akkor vissza értem ha minden ugy megy. Hotelban unatkozom, de lehet hogy egy weisbiert még lehuzok.
irtam neked a husky fórumnál mi van a cuccomal
hát igen, énis sajnálom ezt a politikát. a berg többet érdemel. de mindig az volt akivel kisérleteztek. de jo látni hogy ezis mint a ktm is a huskyn alapul.
meg basszus, kibasznak egy 570-est azt csumi, és aki nem tudja megülni? semmibe nem került volna beledobni egy 450 blokkot is és hoppá mindjárt duplája a választék, meg a sok utcára kellő motyó helyett egy C verziót is mint eddig.. egyből van 4 fajta SMjük
jó persze ktm nem csinál magának egy erős konkurenciát, de végülis az a pénz is oda menne...
na mind1 szar látni hogy ilyen lagymatag márka lesz a husabergből, de ne legyen igazam
OTT A PONT! teljesen jól látod a dolgot... nem is érdemes egy lapon emlegetni az RR-t a berggel. nem egy kategória. az egyik utcai-verseny motor motor, a másik valós! ! verseny motor, amihez nem kell nyúlni. csak tudni kell belőni.nekem épp ezért van SMR, mert nincs pénzem RR-re! árban a kettő között van,és egy jó kompromisszum szerintem.