Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudhatnád hogy amíg nem lessz feka ülésem addig cserélünk!
még jó hogy nem akarok megválni a fekete üléshuzatomtól még vérre mennétek vele ferussal
SZasztok!

Palcsee küldtem üzenetet!

AZ első kép az enyém , a másodikat találtam mert azaz eredeti SPES limited kiadás!1999-s
Nem ez az egyetlen olyan alkatrész amin "némi" extraprofitot zsebre tesz a KTM...pl. féklámpakapcsoló ugye...
Valóban nem elegáns, de azt legalább nem hagyja el az ember...kurva szar ám úgy motorozni hogy a seggeddel még az ülést is a helyén kell tartanod
Egyébként kb. 500 Ft-ból legyártható lenne, de úgy vagyok vele hogy nekem van, akinek nincs meg az ő baja...A szárnyasanya kétségkívül praktikus megoldás, bár én émelygek tőle.
KTM-nél az a csavar "csak" 4ezervalamennyi lett volna (2008 nyarán). Mondjuk én megoldottam a kérdést egy szárnyasanyával
Nem gond. Ezt legalább se festeni se karbonozni se matricázni nem kell. Minek kínlódjak ha nem muszáj?
Nem kell adni vele a csavart és annyi...
hosszúpályiban találod!
Akkor ha nem kell a csavar 8al olcsóbb?
Majd szólj ha aktuális feltétlen.
ja tényleg...
és hol található meg emberünk?
kb 15 pénz körül gondolom az ülést, csak a szaros lefogatócsavar 8 rugó belőle - ugye Palcseee?
de csak ha lesz magasított ülésem, akkor adom eeee
A pár sorral lentebb irt Carbondesign nevű úri ember csinálta
Mennyiért válnál meg az egésztől?
a rugó alapján párezer forintból kijön a 2 agy is szerintem
ki csinálja neked ezt a carbonozást?
gyári üléshuzatot lehet adok el, csak üléssel együtt
Látod nem akartad eladni nekem a szííp fekete idomszettet,hát ez lett belőle
Találtál henger-dugót?
Fekete huzat külön rendelhető, 2007-es gyárija. Újban 9500 Ft körül van. Vagy fekete műbőr és kapocs. Bár én megvettem a gyárit a gyári fekete tank és idom mellé. Majd jövőre talán fel is rakom...
Próbálok.Ez csak boltbajáros lesz. A másik ott lessz zúzni.
Vettem másik tankot és azt festem.így könnyedén tudom cserélgetni.Fekete huzat engem is érdekelne!
Karcmentesen motorozzál :)
sz.tem jó kék vázzal fekete idommal.
nincs valakinek fekete üléshuzatja? a tankot festeted feketére Sicko?
Ja ja az egész.Tartós bár az esést ez sem birja
az összes idom?és ez mennyire tartos?
25-30k ba áll meg
de mennyi volt?