Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a tankot VEGA,ma megkaptam!A pénzt pedig holnap utalom.Black style-ositás indul

Gecsa te meg ne júzerkedj itt
valamit félreértettél...én is pont ezt vallom hogy mindenki ott használja a motorját ahova való! a cross az pálya, enduro az enduro, supersport meg pálya! bátyámat csak azért hoztam fel mert mióta megvan a motorja (CBR 600RR)kb 1500km-t ment vele itt helyben a városban...és lízingeli...(mert gyökér) soha nem is volt/lesz ideje hogy motorozzon...
és ő is a robogóról ült rá...szóval én az ilyet se nézem le! mindenki maga dolga mit vesz,mennyiért,hogyan...
nekem meg eladó a gép...szóval biztos nem fogok lebeszélni róla senkit
píísz
Szasztok!

Már itt tartok , belehúztam , hallani akarom a hangját,
Meg kell a motor már nagyon!
Holnap felteszem a himbavezérlést és mehet a próba indittás.
Sziasztok! keresek fe-oldaltámasz sztendert egy ismerösnek használtat! ha van valakinek megvételre!
Na mennem kell dolgozni, majd holnap majd kifejtegetjük
Hát igen én is ezt gondolom. Most kezdem majd a korlátlan jogsit valamikor a nyár vége felé és addig inkább terepen a haverok előtt szerencsétlenkedek és gyakorlok, mint a tanfolyamon stresszeljek és bohóckodjak, meg ha meg lesz a jogsi nem fogok egyből rohangálni közúton, majd miután tutira tisztában vagyok a képességeimmel de jobban szeretem a terepet és a hegyeket róni, elég ha magamat veszélyeztetem
Srácok ezen nehogy összekapjatok:):)
Igen simóm van de megyegetek 125-ös dtvel is ( az nem az enyém)
Am meg tuti, hogy ki...ottt erős lesz, de én csak hobby célra, endúrózgatni, akarok motort venni és még egy drz is képben van( tudom nem kell mondani az is nagy lépés:):):)), de ez van, van ismerősöm aki simó után ült rá egy SV 650-re és nem hallt bele,igaz szoknia kellett.
összegezve én egy nyugodt motorozáshoz keresek gépet, de azért néha nekizörrennénk egy két falnak is szóval jól jön ha erős.
De szívesen várom akár a negatív kommenteket, nem vagyok sértődős:):):), kíváncsi vagyok a véleményekre
és ki mondott bármit rólad vagy a testvéredről? csak annyit irtam hogy inkább menjen erősebb motorral pályán vagy terepen, mint forgalomban...
seggrakétát látom a tesóm segge alatt!és hogy lízingeli pfff! saját pénzből vettem minden motoromat! azt kitudom fizetni ezt veszem meg...ennyi! simson-MZ-CR125-CR125-WR250-FC 450 az én lépcsőm! az aerox még most is jelen van
nem mellesleg 450 fc vel valószínű endurózás vagy crossozás a cél, én nem látok semmi kivetni valót ebben, sokkal inkáb ez, mint hogy belizingeljen egy 1000-es japó seggrakétát mint a sok hülye...
én 13 évesen ültem utoljára robogón, majd 21 évesen 250 2t gasgas, 22 évesen meg az 550 berg... meg volt a lépcső aztán rendesen
de te most komolyan Simson után akarsz 450re ülni? adás-vétel topicban írtad ezt ha jól olvastam...
jaj nem mintha nekem gondot jelentene csak kérdezem
ok! na akkor meg van mind a két szám majd valamikor rájukcsörgök
meg nekem is az van....
Szaninak is az volt! közben meglett a szám is
Szaniszló Máté : 06 20 572 28 14 csörgessed regélni fog neked akár az enyémről de a sajátjáról még többet....
geci jóóóó motorok!
am meg már megbeszéltük....
itteniek közül talán csak Keselyűnek van 45a fc-je, de ő nem nagyon irogat mostanság...
Sziasztok!

Szerintetek mennyit érhet?

http://kepesmotor.hu/husaberg-...
Sztem palcsee tudná mondani az okosságot, ha benézne ide, v ha nem tudsz várni, irj egy mélt a címemre és megírom a cimborám telószámát, aki az enyémet szokta szerelni.
Nekem még senki nem irta meg milyen jelekkel lehet összerakni a vezérlés fc 501-en!
Hát így nem fog gyűlni a hsz.............
Esetleg valaki véleményt a fc 450 -ről?
anno kis görgőkön agyaltam
Szereljetek rá nagynyomású fúvókákat oszt nem fog kopni:):)
Belövitek a súlyotokhoz oszt kész a légtalp
hmmmmm.....
túl nehéz lenne, ezen az egész talp egybe van és a koptató résznél vastagabb/szélesebb a talp, de egy jó fajta szikével ki lehetne vágni és csak arra a részre rakni... , aha, nem elvetendő ötlet ez
Hát azok helyére amik gyárilag műanyagból (gumiból?) vannak, legyártatni vasból...egyik ismerős csináltatott még anno a FlexForce-ához...mondjuk vagy két műa. koptató árába került, de azzal egy ideig azért bírta
milyen maratott acélkoptató?