hát elősször Bartha Sanyi mondta nekem ezt a szóót nem tudtam mi az azért irtam röhögtünk eggyet rajta de joo pofa ... ez a matrinka ha meg sértődik valaki ha nem .. nem a legjobb még nem motoroztam vele de máár jön fel azt mondják le kell lakkoztatni de kérem , egy krosszmotoron? egyébként nem vastag meg ennyi péézéé lehet venni amerikából a vastagot ne kérdezd mi a neve Zóka mondta nekem is őő neki máá 2008 óta fenn van és hibátlan
Felétek ismeretlen ez a szó? De ezt most komolyan kérdezem! Mert volt már hogy nemtudták mi az a hamus például...
Levonó-matrica- egy dolog.
Neked milyen vastag a dekorfólia a motorodon Myky? Ez a vastagabb offroados vagy a hagyományos vékony?
Tél csak a SuperMoto-sokat érinti durván, Endurósok mennek ilyenkor is.Mihelyt megbizható lessz a mocim megyek is vele meert járatni kell.Akikkel menni szoktam durván nyomatják velük úgysem tudok finoman menni.Tépnem kell hogy velük tudjak menni , és akkor ők még nem is húzzák vadul a szarvát mer annál sokkal többet tudnak mint amit velünk csapatnak!
Myki, a fiatalság összehasonlitott téged az anyukával