Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Apple desket kell venni

Myki, a fiatalság összehasonlitott téged az anyukával
a nagyokos GD nek irtam mindig beszólogat valamit okos gyerek ez GD
azért meg lehet érteni, muterom is így nyomja az írást
nem gáz amúgy,csak hülyültem
te jooo ember énnekem nem volt számítógépem nem ebbe nevelkedtem még joo hogy megtalállom a billentyűket vazze
De ahogy elnézem a másik topikot, a szövegértéssel is vannak gondjai, nemcsak az írással...
mééé mi van hiányolod a vessssszőket Laca
jesszus! a rövidebb írásaidat is nehéz néha megfejteni, de ez ott volt a szeren
hát elősször Bartha Sanyi mondta nekem ezt a szóót nem tudtam mi az azért irtam röhögtünk eggyet rajta de joo pofa ... ez a matrinka ha meg sértődik valaki ha nem .. nem a legjobb még nem motoroztam vele de máár jön fel azt mondják le kell lakkoztatni de kérem , egy krosszmotoron? egyébként nem vastag meg ennyi péézéé lehet venni amerikából a vastagot ne kérdezd mi a neve Zóka mondta nekem is őő neki máá 2008 óta fenn van és hibátlan
Felétek ismeretlen ez a szó? De ezt most komolyan kérdezem! Mert volt már hogy nemtudták mi az a hamus például...
Levonó-matrica- egy dolog.
Neked milyen vastag a dekorfólia a motorodon Myky? Ez a vastagabb offroados vagy a hagyományos vékony?
Szasztok!

Tél csak a SuperMoto-sokat érinti durván, Endurósok mennek ilyenkor is.Mihelyt megbizható lessz a mocim megyek is vele meert járatni kell.Akikkel menni szoktam durván nyomatják velük úgysem tudok finoman menni.Tépnem kell hogy velük tudjak menni , és akkor ők még nem is húzzák vadul a szarvát mer annál sokkal többet tudnak mint amit velünk csapatnak!
Köszi, köszi...annyira nem volt nehéz, sőt, kifejezetten kellemes.

GD:
lesz még...ILYEN géneket nem szabad hagyni elveszni...

Mindenki: kiszállok, nem szoktam ide csevegni

Lesz belőled még egy kiadás? Meneküljünk

Garulálok Nektek!
de
Csak nem?
Ááá, az van, de azért köszi!
A helyes megfejtők között kis párommal augusztus 20-i tüzijátékot sorsolunk ki...
Bocsi .
Akkor igazatok van! Depizzetek! Pézsé kell hozzá?
Mondjuk felnőttünk.
Jónak mondod...
Egyedül nehéz.
Miért, mi volt akkor?