már csak azért gondoltam hogy ha valami mégsem jön össze akkor el tudod vinni hozzájuk 2 óra alatt
mert az sm egész más szelepelést-beállítást igényel mint az endúró lehet elsőre nem jön össze az igények szerint
nem mintha a csikával eddig bármi gondom lett volna, nekem mindig tökeletes cuccot csinált
Tumáska nemigen értek a futóművekhez de lógatta a seggét a szerencsétlen, ezért én gézhiányra tippelek de ha már ott van gondolom rendbe teszik a szimeringet és olajat is .. egyébként elöl Ktm enduro telo van ezt is puhának találom közútra sm szettel...
Sziasztok!Múltkor beszèlgettünk pàr tìpusról.Tudom hogy ez az Xr topic de, mi a vèlemènyetek a 2006 Husqi TE 610-el kapcsolatban?Hasonló kategòria mint az XR650R, KLX650R, SXC625?
Biztos,hogy nem megy bele.Kell hozzá a gyári befogó is.Azzal már összefaragható.Egyébként az xr 600 nak nem olyan rossz a futóműve arra a célra amire te használnád.
Sziasztok. Hirdetnek 75k ért ,egy crf 2009 es első futóművet(csak a két szár). A kérdés az lenne ,hogy bele megy az XR be egy az egybe , és mennyivel lenne jobb?
mostanában a ferodo organikus vagy mifene betéteket veszem, 3500-4000ft aztán tök faszák
jól fog nem csikorog, sokkal jobban kopik mint a szinter de az ára is jóval olcsóbb
ja és szinte nem is koptatja a tárcsát
nekem a 2300 forintos gagyi betét elkopott egy 3 napos erdélyi túra 2. napján
fasza volt ám a hegyi terep elsőfék nélkül, szerencsére nem sokat mentünk mert még haza is kellett jönni
azért néha bele-bele kellett markolni még úgy is.....
utána vettem egyből rendes betétet amivel évekeig elmászkáltam
de ami a fura hogy a robogóba ugyanaz a hoki fos gyártmányú betét van és sok éve nem kopott el, legutóbb vettem még egyet pótnak hogy ha a hegyről lefelé elkopik akkor ki tudjam cserélni, és még másnapra is jusson egy új betét de alig lett vékonyabb mint volt
mert az sm egész más szelepelést-beállítást igényel mint az endúró lehet elsőre nem jön össze az igények szerint
nem mintha a csikával eddig bármi gondom lett volna, nekem mindig tökeletes cuccot csinált
ott van nem túl messze tőled
https://www.kepesmotor.hu/tele...
Jászalsószentgyörgy nevű helyen ügyködik, de nagyon el van tűnve, ahogy nézem az lm suspension oldala is megszűnt
Nyben van a mühely?
jól fog nem csikorog, sokkal jobban kopik mint a szinter de az ára is jóval olcsóbb
ja és szinte nem is koptatja a tárcsát
fasza volt ám a hegyi terep elsőfék nélkül, szerencsére nem sokat mentünk mert még haza is kellett jönni
azért néha bele-bele kellett markolni még úgy is.....
utána vettem egyből rendes betétet amivel évekeig elmászkáltam
de ami a fura hogy a robogóba ugyanaz a hoki fos gyártmányú betét van és sok éve nem kopott el, legutóbb vettem még egyet pótnak hogy ha a hegyről lefelé elkopik akkor ki tudjam cserélni, és még másnapra is jusson egy új betét de alig lett vékonyabb mint volt