Üdv!.. XR 400 Enduro kerék szettet cserélnék Sm szettre, természetesen ráfizetéssel,.. de csak normális szett érdekel, ha valakit érdekelne a téma írjon, köszönettel.
Sziasztok.Honda xl 125R- re keresek ülés alatti oldalidomot.Szín mindegy,lehet kopott,karcos De TÖRÖTT REPEDT NEM ÉRDEKEL.Képeket emailben kérek árral együtt.Köszi.Vagy esetleg valami más motoré is érdekel ami passzol rá.
hivatalosan kb senki sem fog vágni neked, ennyi kockázatot nem vállalnak be, én a lánckerékért mennyit könyörögtem a cégnél hogy csinálják meg pedig az nem igazán biztonsági elem....
max úgy hogy találsz valakit aki ilyen gépen dolgozik és sunyiba-félhivatalosan vágnak neked megfelelő anyagból, már ha van rendes anyag
pl nálunk nincs féktárcsának való
A gyári az 3 mm es,viszont 2,6 mm alatt cserélni kell.Szerintem cserélj mindenképp kuplung rugót ha csúszik a kuplungod,mert az utángyártott rugók 15% al erősebbek.A nagyvasnál tudsz hozzá rendelni trw lucas rugót az jó minőség is.
a.gergo2002@gmail.com
max úgy hogy találsz valakit aki ilyen gépen dolgozik és sunyiba-félhivatalosan vágnak neked megfelelő anyagból, már ha van rendes anyag
pl nálunk nincs féktárcsának való
saran.mihaly@gmail.com
faragni meg majd mondják mit lehet
haver drz motorjában valami sportgép kerék az sm......
(próbálnám a profikat mozgósitani :)