Sziasztok!
Hol tudok venni xr400 - hoz a CDI-hez csatlakozót?
Illetve valaki szedte már ki a csatlakozóból a sarukat?
Valószínűleg időnként a csatinál kontakt hibám van!
Sziasztok honda xl 600 r hez keresek 4 db szelep hézag állitó csavart. akinek van irjon legyen szives.
(hidegen kopog. mi lehet az oka? sok olajat töltöttem a blokkba. 20w40 helyett 10w40 van benne. és kopott az állitó csavarom is. és hidegen inditásnál ugy csinál mintha levegőt venne 1-2 mp ig mintha meg álna.
Tehát akkor azt mondjátok inkább hanyagoljam a gondolatát?
Egy 1.2-es VFR-em van utcai motornak, amellé terveznék egy XR 650-et, csak kevés enduros tapasztalattal nem tudom h fogom a lefulladt motort dombnak felfelé épp egy 30 cm mély pocsolyában állva berúgni?! : -D
sok éve voltak önindító kittek, az xr4 hez is de annyira eltűntek hogy szerintem biztos szar volt
a főtengelyre ment egy kis csonk a dekli alá egy szélesítő keret önindító minden vezeték stbstb
Üdv!
XR 600 blokkot vennèk. Kiváló főtengelyel, jó dugóval. Henger se èppen szüksèges, meg a kèt dekni, olajpumpa se. Ha kompletten van is èrdekel.
Köszi :)
oké akkor megnyugodam :) Amúgy kétféle Lucas van van az angol ami nagyon neves és jó régóta elektromos dolgokat gyárt pl reléket a kezdetektől angol autóktól a ducati-ig meg van ez a TRW féle Lucas
Szerintem nem a sarukkal lesz baj, hanem valószínűleg áthúz a saruk közt, hajszál repedésre gyanakszom