Megagagyi mondjuk a lucas pont nem a gagyi cuccairól híres.Amúgy kb 15% al erősebb mint a gyári.Én már raktam,be ilyen rugót és a mostani motoromhoz is ilyent rendeltem.
Vettem egy Lucas kuplungrugó szettet,de minek...
Szerintetek beszereljem?Olyan színe van mint a barkácsboltos horganyzott csavaroknak,vékonyabbak is mint az eredetiek bár picit hosszabbak.
Szerintem ez megagagyi én nem merem beszerelni akinek kell átadom 2000Ft. XL XR 250R 84-98
Ugyanez a csomag mint a képen.
Hamár arra jártam beugrottam Kalocsára fagyizni, Szakmáron a cimborám... A navigáció vitt volna körbe körbe,
így lett hátulról a cél megközelítve kereszűl mindenen a végén. HÚÚ DE JÓ ELTÉVEDNI FELÉTEK!!! Király srác a kondás!
1000 éveve nem csapattam amarra hatalmas flash,csakis ajánlhatom mindenkinek!
Jó kis szalonna sütögető hely, végül Csengőd felől sikerült a szőlősön kereszűl..
Finom volt a sok fllaszter után az a finom porhomok.
Rászaladtam úgy becsületesen megeresztve a pattanásig fúvott conti escape azt húúúbameg
mint ha jeges tócsába gázoltam volna.
Kanyarodtam néhányat a tövek között had szoka a gyerek
Ha pestről jössz akkor akasztó előtt a dvcs északi felén menj el az első hídig
Aztán onnét ha az aszfaltos úton haladsz 1km belül ki van táblázva
Vagy a réten szinte toronyiránt(a híd után az első balos kanyar helyett jobbra fordulsz)
Ha a dvcs part akasztónál járható az első 1km távon utána nem szokott gond lenni
Szerintetek beszereljem?Olyan színe van mint a barkácsboltos horganyzott csavaroknak,vékonyabbak is mint az eredetiek bár picit hosszabbak.
Szerintem ez megagagyi én nem merem beszerelni akinek kell átadom 2000Ft. XL XR 250R 84-98
Ugyanez a csomag mint a képen.
Azt úúvaze cifra..
így lett hátulról a cél megközelítve kereszűl mindenen a végén. HÚÚ DE JÓ ELTÉVEDNI FELÉTEK!!! Király srác a kondás!
1000 éveve nem csapattam amarra hatalmas flash,csakis ajánlhatom mindenkinek!
Finom volt a sok fllaszter után az a finom porhomok.
Rászaladtam úgy becsületesen megeresztve a pattanásig fúvott conti escape azt húúúbameg
mint ha jeges tócsába gázoltam volna.
Kanyarodtam néhányat a tövek között had szoka a gyerek
Aztán onnét ha az aszfaltos úton haladsz 1km belül ki van táblázva
Vagy a réten szinte toronyiránt(a híd után az első balos kanyar helyett jobbra fordulsz)
Ha a dvcs part akasztónál járható az első 1km távon utána nem szokott gond lenni
https://www.orszagalbum.hu/cso...
Jó eséllyel szarrá van kopva