Sziasztok!
Kérdésem lenne, NX650 blokknál a kartergázas szűrős cuccot érdemes ledugózni, ha igen pl mivel? Vagy jobb neki ha ott játszadozik a levegővel?
És érdekelne pár alkatrész, de ez egyenlőre januári beruházás vagy ha akinek van cserélne velem XR blokk, vagy NX váz alkatrészekre.
- XR6 '88 utáni jobbos-balos lábtartó(jobb oldali az öntvény tartóval együtt)
- XR6 '88 utáni központi teleszkóp
- XR6 2:1 leömlő
- XR6 kis láncvezető, ami az első lánckerék felől van a vázhoz csavarozva
Eladó Honda XR 400/ 650 Sm szett.. ...
Honda Dall'Ara szett!!....Szép állapotban!..Morad felnik, 3,5 és 4,25 coll szélességben, szépek, hibátlan futással, párszáz km-t ment első JT Braking tárcsával, és egy zsír uj Gold-Fren hátsó tárcsával, hátul keveset használt lánckerékkel, távtartókkal a feltüntetett xr 400 és 650-tipusokba passzol, de szerintem Xr600-ba és lehet hogy CRF-be is. Jár még hozzá egy 320-as első tárcsa-Dall' ara féknyereg átalakítóval!! Gumik elöl 120 Michelin Pilot power 1,5mm a kopásjelzőig, hátsó 160 Dunlop Mutant 2,5-3mm a kopásjelzőig... mindegyik egyenletesen kopott!....., ajándék acerbis első Sm sárvédővel!.
érdeklődni e-mailbe, vagy telefonon!
06203248688
biro.gabor82@freemail.hu
leginkább Egyben eladó!(vagy gumik nélkül, esetleg hátsó tárcsa, és lánckerék nélkül is)
149000.-Huf
Sziasztok!
Régebben írta valaki a fórumon hogyan lehet xr 600 gerjesztőtekercset újratekerni. Ki tud róla honnan lehet hozzá venni cuccokat? Rézhuzal,szigetelés stb...
eddig nekem egy évben jött össze az hogy nem estem egyszer sem, de akkor is csak a ténérével......
abban az évben nagyon ott voltam a szeren a husky is csak egyszer volt az oldalán mert körbenézés nélkül kijött elém egy isten barma
Ha műxik akkor jó!
És nézd meg,hogy elfér-e mert,ha jól emlékszem,egy ismerős próbált rá valami spricces karbit,és nem nagyon akart elférni.Nem tudom,hogy Keihin,vagy Mikuni volt-e...
Elhiszem neked de fogalmam sincs hogy félre tájékozott vagy e de semmi baj a karbival így használtam majd 1 évet és semmi gond nem volt vele...szóval nagy az esélye hogy ez lesz rajta :)
ha zavar az a szűrő akkor vezesd be a szűrt levegőbe egy csővel direktbe