Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így átalakítva vettem de a sárvédő aszem valami Jamaha féle lehet lehet. Az ülés és minden egyéb gyári nincs rövidítve. Talán az ülés alatti vázszerkezeten faragtak kicsit de nekem az is gyárinak tűnik :)

Az biztos, hogy én is imádom a kiállását :D öröm ránézni

Amúgy köszönöm a bókot a "drágszág" nevében is
Akkor ez lényegében egy nyugis szalonnasütögetős túra lesz
Te csajod is szeret motorozni?
Akkoyo
Persze,hogy lehet én is viszem a csajom.
Nunit lehet vinni vagy inkább ne
Király vagy
Majd ha itt lesz az ideje úgy is közzé lesz itt téve a fórumon és ha akarsz jössz.
Ha úgy alakul mehetnék?
hali!xl350,megjött az új gyújtásdoboz,beléhelyeztem,repül a gép valószínű ő volt a szivatásom tárgya.már csak a lyuk van alapjáratról de az is csak melegen.megköszönöm a segítségeteket!hozzászólva a navigátorokhoz,jók de drágák.én ha elkeveredek,mindig a kutyaugatást fülelem,ők még nem vágtak át ellenben a GPS-el.
Mi nyáron voltunk egy 3 napos off-road balaton megkerülő túrán és ha minden jól megy jövőre is megyünk csak más útvonal és az is full off-road ja és az 6 naposra van tervezve.
Igen időigényes de nem ma volt az se!Akkoriban a mobiltelók sem színes kijelzősek voltak!Viszont bevállalnék egy hasonló túrát mint akkoriban
sziasztok
beraktam az xr -be a dominátor blokkot szerintetek ,hogy lehetne a legegyszerűbben átkötni hogy aksirol is induljon?köszi
Igazából a széthajthatós turista térkép a legrészletesebb csak nagyon időigényes
Mi régen sima térképpel mentünk+turistajelzést figyeltük de nagyon fasza volt!Reggel 8-kor indultunk és este 10-körül értünk haza!Nem kellet altatni
valami hasonlót vett haver kb 2 hónap múlva megállt
lett egy sw törlés/telepítés és most megy tovább
jó ez a garmin csak drága, tuti nem ér annyit mint amiért árulják, de általánosságban lehet mondani hogy jobb mint a többi
amúgy a térképekkel van valami adás-vétel a cégek között mert ami földutakat feltöltöttem a tuhura már láttam navigate térképen
Hát én inkább ilyent tennék fel az helyett.Szerintem nagyon jó árban van.Ezekre szerinted feltölthető a Tuhu vagy a russa?
szerinted 200ért megvenném?
ez a 65 is olyan határesetes
Szerintem az nem ér annyit amennyibe kerül Újonnan 200.000ft azért mert kinevezték motoros gps-nek mert vízálló
eseget, ezért is nem mentem motorozni
ini feklétek is szakad a hó?
egy zümit az egy kicsit nagyobb
a nagy gépen jobban mutat majd
szerintem évi 2 alkalommal lesz használva
Amúgy miért adod el a navit?Mit veszel helyette?
ismeretlen erdőben sok a tyúkláb kereszteződés nem árt tudni merre jár az ember:)
http://www.kepesmotor.hu/teles... ez milyen fejidom lehet?