a 10 ezert a villanybojlerre értettem ha az van... nem tudom mennyit spórolsz velük de az biztos ugyanazzal a teljesítményel több hőenergiát szabadítasz fel a lakásodba tehát nem csak elvileg hanem a gyakorlatban is mert ugye jól tudjuk egy konvektor is képes akár 100m3 gázt is elhasználni úgy hogy a hasznos meleg a parapeten keresztül távoik és picsányi meleg sem marad bent ebben az esetben viszont akár 2-3 hőleadó is lehet a helységben ami valós teljesítménnyel üzemel és meleg bent marad... véleményt nem tudok írni róla mert nem használtam de mindenképp jobb megoldásnak tartom a hagyományos konvektornál...
pont annyit amennyit kell
automatikusan nagyít ahogy közelítesz valami akcióhoz, amikor meg fordulni kell, egy baszott nagy nyíl(szinte teljes kijelzős) mutatja merre kell
terepen is simán látni rajta mindent ott is lehet kicsinyíteni-nagyítani
engem érdekelne ez a dolog, szóval van erről gyakorlati tapasztalat?
megveszem bekötöm aztán spórolok havi kb5 pénzt konvektoronként?
fürdésre nem kell melegvíz mert kemények vagyunk
a legnagyobb előny hogy nem veszted el a hőt és nem kell semmilyen átlakatás sőt engedély sem ha a gázon nem változtatsz... szal a kémyényseprök és a gázosok szop......le :D arol nem is beszélve hogy ha tárolot is teszel fel havi 10000 marad a zsedben áram számlán ...minimum:)
aszem 5 -6 kw tudnak söt van már olyan is benne ami váltó szepeles tehát meleg víz előállításra is képes persze a megfelelö( tároloval) 600x1000 radiátorból pl 3 db elvisz .. én gondolkodtam hogy ide albérletbe rakok 1 et konvektor helyére de túl kicsi a lakás inkább másikat keresek majd
Most egy ilyen van a motorra és mostanába használgattam a kocsiba is próbaképp és meglepően jól megtartotta a jelet még jobban mint ami a kocsiba van pedig az újabb
nem úgy mint a régieknél ami jó ha 50méter pontosságot tudott
automatikusan nagyít ahogy közelítesz valami akcióhoz, amikor meg fordulni kell, egy baszott nagy nyíl(szinte teljes kijelzős) mutatja merre kell
terepen is simán látni rajta mindent ott is lehet kicsinyíteni-nagyítani
megveszem bekötöm aztán spórolok havi kb5 pénzt konvektoronként?
fürdésre nem kell melegvíz mert kemények vagyunk
2 kisebb radiátorral kiegyenlítettebb lenne a fűtés
de egy központi fűtés nem állna meg egy milla alatt ez még 20 év alatt sem hozná vissza az árát
erre felénk olyan 15 pénzekért ki tudsz venni egy házat
5 házból legalább egy eladó
olvass el pár tesztet mindkettőről
főtés nem egyszerű..... bár csak 80 a lakótér a többi mindenféle "haszontalan" tér
amikor építkeztünk azt hittük a bab is hús
ebben az esetben nem kap dobozt mert kb 2 nap lenne mire megkeresném a padláson a 100m3 kacat között