Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 10 ezert a villanybojlerre értettem ha az van... nem tudom mennyit spórolsz velük de az biztos ugyanazzal a teljesítményel több hőenergiát szabadítasz fel a lakásodba tehát nem csak elvileg hanem a gyakorlatban is mert ugye jól tudjuk egy konvektor is képes akár 100m3 gázt is elhasználni úgy hogy a hasznos meleg a parapeten keresztül távoik és picsányi meleg sem marad bent ebben az esetben viszont akár 2-3 hőleadó is lehet a helységben ami valós teljesítménnyel üzemel és meleg bent marad... véleményt nem tudok írni róla mert nem használtam de mindenképp jobb megoldásnak tartom a hagyományos konvektornál...
ja és méterre kiírja mikor jön a lefordulás, szóval nincs tévesztés
nem úgy mint a régieknél ami jó ha 50méter pontosságot tudott
pont annyit amennyit kell
automatikusan nagyít ahogy közelítesz valami akcióhoz, amikor meg fordulni kell, egy baszott nagy nyíl(szinte teljes kijelzős) mutatja merre kell
terepen is simán látni rajta mindent ott is lehet kicsinyíteni-nagyítani
akkor szerintetek melyk GPS jó motorhoz amivel ellehet indulni hosszabb útra és birja az utat?
sztem azt maugyis csak akkro tudu jol kezelni ha megálsz menet közben arrol leolvasni valamit
engem érdekelne ez a dolog, szóval van erről gyakorlati tapasztalat?
megveszem bekötöm aztán spórolok havi kb5 pénzt konvektoronként?
fürdésre nem kell melegvíz mert kemények vagyunk
Jók ezek a Garmin gps ek csak az az egy zavar bennük hogy nagyon kicsi a kijelzőjük és azt gondolom motorozás közben nem sokat látni belőle
de bekussolok élvezem hogy nem kell dolgoznom.D
a legnagyobb előny hogy nem veszted el a hőt és nem kell semmilyen átlakatás sőt engedély sem ha a gázon nem változtatsz... szal a kémyényseprök és a gázosok szop......le :D arol nem is beszélve hogy ha tárolot is teszel fel havi 10000 marad a zsedben áram számlán ...minimum:)
aszem 5 -6 kw tudnak söt van már olyan is benne ami váltó szepeles tehát meleg víz előállításra is képes persze a megfelelö( tároloval) 600x1000 radiátorból pl 3 db elvisz .. én gondolkodtam hogy ide albérletbe rakok 1 et konvektor helyére de túl kicsi a lakás inkább másikat keresek majd
ezt már nézegettem de senkinek sincs és nincs vélemény/tapasztalat
2 kisebb radiátorral kiegyenlítettebb lenne a fűtés
konvektor valóban retek .... de vannak már jó megoldások arra is http://jeelbt.unas.hu/spd/unas... nem kell hozzá engedély sem
Most egy ilyen van a motorra és mostanába használgattam a kocsiba is próbaképp és meglepően jól megtartotta a jelet még jobban mint ami a kocsiba van pedig az újabb
nekem konvektor van, aminek nem az igazi a hatásfoka
de egy központi fűtés nem állna meg egy milla alatt ez még 20 év alatt sem hozná vissza az árát
igaz igaz nem vagyunk ide kötve:)
mostani eszemmel már én sem építkeznék
erre felénk olyan 15 pénzekért ki tudsz venni egy házat
5 házból legalább egy eladó
neked ez kéne oda:D ezt csináltam legutóbb 105 kw kondenzációs:)
ne panaszkodjatok kicsi nagy lakás mindegy az. nekem az sincs csak albérlet de ha megunom a környéket tovább állok
az nem kicsi kifüteni sem semmi
azért az enyém ettől lényegesebben jobb
olvass el pár tesztet mindkettőről
én meg 2x130ban
főtés nem egyszerű..... bár csak 80 a lakótér a többi mindenféle "haszontalan" tér
amikor építkeztünk azt hittük a bab is hús
bár annyi előnye ennek is van bármilyen magas nőt hozok ha terpeszt fél lábbal a konyhában is van.D
Én egy ilyenbe gondolkodom mert ez is vízálló és 20.000 ért találtam és abból még ha sikerülne kicsit le cigánykodni akkor úgy jó lenne tavaszra
basszus 22 nm élek:D
de aki hondás annak elengedek egy ötöst
ebben az esetben nem kap dobozt mert kb 2 nap lenne mire megkeresném a padláson a 100m3 kacat között