Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Részemről jó lesz a tied nekem adod karácsonyra vagy télapó is hozhatja MIND1
Könnyebb,erősebb,jobb,önindítóst szeretnék.
De az érdekelne, hogy hány mm-el kellett hosszabb mint az eredeti vlt. Arra nem emlékszel?
háááááááááát

vegyél egy tt600ast aki nagy penge az ezekkel is király

múlt évben zúgtam le a hegyről(nagygépesekre kb fél órát vártunk mire mind leért) vizes murva facán tapadt döntögetés jobban mint az aszfalton
aztán úgy elzúgott egy tt-s gyerek mellettem mintha álltam volna az út szélén, pedig 50 alatt a kanyarokba sem sűrűn mentem
Hát nem is ér annyit. Szerintem szép a gyári is. Amúgy minden tank horror áron megy, legyen az gyári, acerbis, vagy bármilyen utángyártott.
Miért,akkor már nem is ismernél meg?
Még nem mondok semmi konkrétat,mert nem biztos.
pontosíts
nem értem a dolgot
típusidegent?
remélem nem ktm lesz
Persze persze olvasd a fejemre igazad van
Lesz még rá lehetőség remélem
Hát maradok a régi tanknál.
Szia
Szerintem ha nem nagyon prot szeretnél meg tudjuk csinálni
Lehet hogy én is fogok ilyen videót csinálni
Ez ennyi
majd én linkelek jövőre típusidegen hempergős videókat
esetleg ismer valaki olyan szakit aki tud jó bukócsövet, és doboztartó konzolt csinálni?
Nincs gond,csak szóltam
Hello! Mert nem jöttél el velünk,és nem tudtam jó videókat csinálni
Amúgy nem is rég raktam be két videót is,de nem igazán tetszett senkinek. Nem nagyon vannak új helyek,nem tudok újdonsággal szolgálni
ez több mint 100 pénz, hajózás( ) nélkül
a homok is
egyszer bohóckodtunk egy drz-s ismerőssel egy fél napot aztán olyan fényes lett a láncom hogy fésülködni lehetett benne
Bocs igazad van.
Szívesen,de legközelebb használd a "válasz erre" gombot,különben nem fogjuk tudni,hogy kinek írod a mondandódat
fogtam egy laposvasat aztán fúrtam
105mm volt a max, ehhez már itt-ott reszelni kellett a kapcsolódó cuccokat is(sorjátlanítás, a rugóstag élei letörése stb)
de ekkor már a kerék is beleért a sárvédőbe a dagadt valagam alatt
szóval olyan 100mm ami még jó lehet
szerintem teszteld te is egy vastagabb laposvassal, nem fog szétszakadni pár km teszt után, csak hézagold ki anyékkal alátétekkel hogy ne tudjon keresztbe állni
Szia
Mostanában nincs videó de miért?
http://youtu.be/otx4okceZsc egy jó kis túra lehetett[/L]
Sziasztok csibészek