háááááááááát
vegyél egy tt600ast aki nagy penge az ezekkel is király
múlt évben zúgtam le a hegyről(nagygépesekre kb fél órát vártunk mire mind leért) vizes murva facán tapadt döntögetés jobban mint az aszfalton
aztán úgy elzúgott egy tt-s gyerek mellettem mintha álltam volna az út szélén, pedig 50 alatt a kanyarokba sem sűrűn mentem
Hello! Mert nem jöttél el velünk,és nem tudtam jó videókat csinálni
Amúgy nem is rég raktam be két videót is,de nem igazán tetszett senkinek. Nem nagyon vannak új helyek,nem tudok újdonsággal szolgálni
fogtam egy laposvasat aztán fúrtam
105mm volt a max, ehhez már itt-ott reszelni kellett a kapcsolódó cuccokat is(sorjátlanítás, a rugóstag élei letörése stb)
de ekkor már a kerék is beleért a sárvédőbe a dagadt valagam alatt
szóval olyan 100mm ami még jó lehet
szerintem teszteld te is egy vastagabb laposvassal, nem fog szétszakadni pár km teszt után, csak hézagold ki anyékkal alátétekkel hogy ne tudjon keresztbe állni
vegyél egy tt600ast aki nagy penge az ezekkel is király
múlt évben zúgtam le a hegyről(nagygépesekre kb fél órát vártunk mire mind leért) vizes murva facán tapadt döntögetés jobban mint az aszfalton
aztán úgy elzúgott egy tt-s gyerek mellettem mintha álltam volna az út szélén, pedig 50 alatt a kanyarokba sem sűrűn mentem
Még nem mondok semmi konkrétat,mert nem biztos.
nem értem a dolgot
remélem nem ktm lesz
Lesz még rá lehetőség remélem
Szerintem ha nem nagyon prot szeretnél meg tudjuk csinálni
esetleg ismer valaki olyan szakit aki tud jó bukócsövet, és doboztartó konzolt csinálni?
Amúgy nem is rég raktam be két videót is,de nem igazán tetszett senkinek. Nem nagyon vannak új helyek,nem tudok újdonsággal szolgálni
egyszer bohóckodtunk egy drz-s ismerőssel egy fél napot aztán olyan fényes lett a láncom hogy fésülködni lehetett benne
105mm volt a max, ehhez már itt-ott reszelni kellett a kapcsolódó cuccokat is(sorjátlanítás, a rugóstag élei letörése stb)
de ekkor már a kerék is beleért a sárvédőbe a dagadt valagam alatt
szóval olyan 100mm ami még jó lehet
szerintem teszteld te is egy vastagabb laposvassal, nem fog szétszakadni pár km teszt után, csak hézagold ki anyékkal alátétekkel hogy ne tudjon keresztbe állni
Mostanában nincs videó de miért?