Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mitas C2 volt azon is,a mostanin is az van,csak ami most van az jobb állapotú,bár ez is meglepően jól kapszkodott még hóba is :D
itt már telikerék volt a hótól XD
úúúúúúúúúúúúú
akkor az jó sokat érhet
Nekem a forgalmiba 2006 van
Mielőtt még megvadítanának a sok hülyeséggel
milyen hátsó gumi van itt az XR-en? (jól néz ki)
Valóban, csak 2004-ig gyártották.
Én nem tudom!
lehet akkor vette......
http://www.kepesmotor.hu/honda... itt 2005.05 hónapot ír!
nem csak 2004-ig gyártották?
Hali! Honda xr 400,2005-ös évjárat...valakinek van véleménye róla? Köszönöm!
az szar tud lenni, a felszántott földút fagyva,öröm menni rajta :D meg az kemény is ha esel :D a hó meg puha ,meg a sár is :D
motor
Milyen olajat használsz?
akkor jó is ha nem fagyott a hó alatt
idén meg volt fagyva a talaj aztán ahol nem volt mélyebb hó mocsokszar volt menni
Szevasztok voltam ma csapatni kicsit ez a kva kuplung meg megcsúszik a fene vigye el..
imádok én is hóba motorozni, akkor még koszos se lesz a motor
leállítod a garázsba vagy valahol,leolvad a 10kiló rátapadt jó, és kész tiszta a motor.
meg jó a nagy hóba menni, 2éve volt vagy 30centi abba olyanokat motoroztunk... ja vagy 1 éve is volt februárba bazinagy hó,csak épp nem volt hozzá motorom,bár akkor nem bántott,az újdonsült cbr t csinosítgattam a szezonra
nekem jó a C2es is
érdekel,de csak ha nincs beletörve fű amúgy azt nekem is igy atták,hogy ilyen megviselt volt
es az miben mas mint egy atalgos telo?
twinduro sárban = halál
Igen, a cartridge system az patronos rendszer.
ja modern 90-be
Valami hihetetlen,korszakalkotó,baszott modern,állítólag patronos vagy mifaszom megoldást jelent
Gyakorlatban csak az elejével volt bajom
Ha ezt a blokkot belerakhattam volna egy CRF 450 vázba ,inkább raboltam volna mintsem eladjam
Tavalyi itt még szép az idő