Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

anya van rajta?
Átmenő a csavar, és eddig nem csinálta, akkor is?
szar a menet, próbáld meg beragasztani
de tekerhetsz rá rézdrótot is, ezt a vékonyszálú sodrottat
Inkább azt mondjátok meg miért lazul vissza a lánckerekem:S
de haverom 18-as ktm sx-én 80-100-18 mitas volt
hát jó igen de 17ről beszéltünk
azért 100as alá nemigen mennek
meg egy rendes cross 19es hátul
hát ja mert cross
de egy crossgépen nincs széles hátsó guma annyira, vagy tévedek?
Ezek a gumik nem jók hátra mert csak 70 mm széles
ez előre is vékony.....
nekem kb ilyen van(3.00) a tenere elején, hát a felnitől nem szélesebb
egyrészt azért mert akkor megmarad a gyári(volt egy ugyanolyan aljzatom az órához) másrészt meg nagyon vékonyka a vezetéke, és a hossza is határeset volt
de ne gagyit vegyél, és beszéld meg a boltossal hogy visszaviszed ha nem jó
felrakás előtt teszteld hogy a gyújtás nem zavarja-e
Szerintem ha kintröl hozatsz az még drágább mint ha itthon nézel ujat és jót..postaköltség stb stb
Akkor teszek egy próbát.köszi.amúgy miért cserélted ki a jeladót?úgy nem volt jó?
Continental TKC 80 Twinduro M+S 25 rongy itthon 17es
nekem teljesen jól működik a biciklis
annyi átalakítás van hogy a gyári jeladó helyett egy ajtónyitó érzékelőből kiszedtem a reed csövet
aztán a napi km a tankolás az összes meg az olajcsere(olajcsere után reset)
üdv.
valaki próbálkozott már olyannal hogy egy bicaj kmórát rászerkeszt a mocira?ha igen akkor működik a dolog?nekem csak a szervizek miatt lenne fontos a megtett km,de műszerfalam sajnos nincsen.amúgy a s ebességet mérheti pontosan,vagy ugrál ide oda? .
Külföldön nem érdemes megnézni a 17es gumitot?
Nekem is ez volt a bajom az XL-el...nem találtam rá normális gumit..ritka mint a fehér holló! A mostani motorra még a Piacon is találtam gumit..
kevés van az ilyenből......
most 18-as felni után vadászok, mert így nem lesz jó.....
amennyire jól láttam ugyanaz a hátsóvillád mint az enyém, szóval jó eséllyel belemenne a 18as kerék
ja ezek a gumik, csak olyan legelő, rét gumik..... sárban már mennek is el, főként, mert túl sűrű a fogazás és rögtön megtapad és oldalt nincsenek azok a nagy fogak amik megfognák a motort,oldalirányban.