SEGÍTSÉG!
Légyszives segítsetek nekem,mert a honda xl 600-amba olyan főtengely van amire a jeladó bütyköt akárhogy fel tudom tenni.
ezzel az a baj,hogy a gyújtást nem úgy szeretném felrakni,hogy tesztelgetem mikor oké.A neten különösebb adatot nem találtam .
Esetleg valami jelhez lehet e állítani a lendkeréken?
ha csak 1 hónapot állt akkor még esetleg tekerd ki a karbik alján a csavart, és folyass ki egy kis benzint
mondjuk ezt inkább a beindítás előtt kellett volna......de hátha csak egy vízcsepp van benne
Hali. Kellene egy kis segítség van 1 honda xr 600-am, kb 1 hónapja nem volt beindítva. Elég nehezen indult és csak fél szívatóval volt hajlandó működni, ha levettem akkor le is állt.Gázadásra meg csak dadogott. Előtte nem volt semmi baja neki. Köszi: Szilárd
A kilométert csak összességében néztem de az éjszakai út a google szerint 190km volt. 2en voltunk, Devilke88 elég sokat aludt az anyósülésen
De a sok vad ébren tartott
én a román oldalon még elvagyok, nézegetem a sok nemzetiszín biszbaszt(korlát, buszváróban az ülések stb)
meg az valahogy egész más
de az a 120km semmi kecskemétig az idegfeszítő, ráadásul tolni kell mert letolnak
belényestől hazáig 350km kb ott szoktunk végezni a túrákkal
mindig a hazaút a szar
nekem pl a békéscsaba-kecskemét út ami halálos
főleg a 3 naposok után.......
sosem akar elfogyni, főleg sötétben, vagy esőben......
a cagiván volt olyan, jó párszor letettem a kormányát és bírta