alubetétes kézvédő
Ezt tudnám ajánlani neked. Meg tudom rendelni. 34$, szállítás ingyenes. 7820Ft, itthon ennyiért max műanyagot kapsz, amire rá jön a posta, ha rendeled.
igen igen, ezt találtam én is, de szinte ebben ki is merül, de olyan igazi cross nincs, aminek oldalt nagy fogai vannak stb... 18-asban van bőven választék!
Csak azért kérdeztem, mert nekem az XT600-ban 17"-os van és szinte lehetetlenség cross gumit kapni.....
XT-nél pont fordítva van, a régebbiek 1989-ig 18-sal jöttek ki, utána már 17-es kerékkel....
Nem értem miért nem gyártanak 17-es cross gumikat....
Itt ez a tuti oldal. Itt típusok szerint, évjáratonként válogathatsz. Minden alkatrészről van robbantott ábra, ami alapján az alkatrészek beazonosíthatóak. Mindről van termékszám is. link
Egyébként úgy van, 87-es XL-ben már más ez az alkatrész.
áhhhá, hát nekem a régi xr em is a 88-90 széria,mint a mostani,de mind2 be ez az erősített XL did felni van, szval az 17es :D pedig pont most kapok egy király 80% os 18as cross gummát egy crossos havertól ,monta a hegyoldalba már nem jó,le van kerekedve,alföldre még jó lesz :D egyik cimbinek drz re
Ezt tudnám ajánlani neked. Meg tudom rendelni. 34$, szállítás ingyenes. 7820Ft, itthon ennyiért max műanyagot kapsz, amire rá jön a posta, ha rendeled.
Csak azért kérdeztem, mert nekem az XT600-ban 17"-os van és szinte lehetetlenség cross gumit kapni.....
XT-nél pont fordítva van, a régebbiek 1989-ig 18-sal jöttek ki, utána már 17-es kerékkel....
Nem értem miért nem gyártanak 17-es cross gumikat....
link
Egyébként úgy van, 87-es XL-ben már más ez az alkatrész.
Alul látható, melyik típusokba való.