Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem az igazi, a c4 től is bénább, pedig az sem igazi sárbanjáró
már csak egy jó mez kellene tudok is egy kéket
mér a mitas c2 nem sárba való ?:D
Az a baj,hogy 17 esbe nincs sárra való gumi csak kőre és közuti használatra
köszi a linket,majd lehet karácsonyra meglepem magam vele,vagy valakitől ezt kérem ,megírom a jézuskának
mitas c2 a legjobb :D én imádom :D
alubetétes kézvédő
Ezt tudnám ajánlani neked. Meg tudom rendelni. 34$, szállítás ingyenes. 7820Ft, itthon ennyiért max műanyagot kapsz, amire rá jön a posta, ha rendeled.
meg van az a destone vagy mifene amit amott linkeltem
még ez és ezamit találtam, de ebben ki is merült....
igen igen, ezt találtam én is, de szinte ebben ki is merül, de olyan igazi cross nincs, aminek oldalt nagy fogai vannak stb... 18-asban van bőven választék!
Üdv!

Csak azért kérdeztem, mert nekem az XT600-ban 17"-os van és szinte lehetetlenség cross gumit kapni.....
XT-nél pont fordítva van, a régebbiek 1989-ig 18-sal jöttek ki, utána már 17-es kerékkel....
Nem értem miért nem gyártanak 17-es cross gumikat....
Ami a 87-es XL-ben van, az meg jó az XR-be 91-2000-ig.
Itt ez a tuti oldal. Itt típusok szerint, évjáratonként válogathatsz. Minden alkatrészről van robbantott ábra, ami alapján az alkatrészek beazonosíthatóak. Mindről van termékszám is.
link
Egyébként úgy van, 87-es XL-ben már más ez az alkatrész.
na latod ezt nem tudtam biztosra...azert gondoltam mert dobfekes de tanultam valamit legalabb
erdekes ami ide van irva mer a XL600R-t is 87-ig gyartottak es abba mar mas lenne?...de biztos jobban tudjak mint en
Nézd meg ez a léptető tengely.
Alul látható, melyik típusokba való.
áhhhá, hát nekem a régi xr em is a 88-90 széria,mint a mostani,de mind2 be ez az erősített XL did felni van, szval az 17es :D pedig pont most kapok egy király 80% os 18as cross gummát egy crossos havertól ,monta a hegyoldalba már nem jó,le van kerekedve,alföldre még jó lesz :D egyik cimbinek drz re
88-tól, tehát nem csak a tárcsás. Az én 89-es dobfékesemen is 18-as D.I.D. felni van. 88-90 ig 18-as dob fékes, a henger pedig nicasil-os alumínium.
Nem! 87-ig 17-es az XR hátul. 88-tól már 18-as. Ettől az évjárattól voltak az újfajta idomok is.
a hátul tárcsás XR ek már 18as hátsóval jöttek ki ? ezt nem is tudtam minden nap tanul valamit az ember
olcsó volt, nem akarok árat írni,kérdezzétek janszi kollégát,az ő zsebébe van a pénz, ő elmondja ha szeretné
Heló, miujság a CDI vel,jó ?