Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nem úgy tűnik hogy ráér,napi téma
Nem mondom hogy nem kell megrágni a dolgokat,de az sem jó ha állandóan ugyanazon agyalsz.
Köszi,de már postázzák őket
néha vannak meglepő dolgok
amikor a dt-t cseréltem az xt-re akkor a mellettünk lévő faluban volt a csere
de a többi már szinte mind 100km túlról jött haza
Rá érek nem kapkodom
Ki kell várni a megfelelőt. De amúgy a legjobb az lenne ha el tudnád adni,mert a lóvéval a zsebedben válogathatsz.
Hali. Nekem van egy marékkal,ha pontos méretet tudsz adni, akkor kizárt a tévedés.
Mi a helyzet?
Nem nagyon jön össze a csere nekem
Szia nem követtem a dolgokat de kókány mesterek mindig találnak kifogást
Még sajna meg van Mtx tehát még nincs de lehet nem is lesz meg marad enyém nem szenvedek
Köszi! Nagy különbséget nem láttam képek alapján, de nem tudom, biztosan. Ha valaki tudja, akkor elárulhatná. Ha passzol, akkor vevő vagyok egyre. Amúgy azért hegesztette rá, mert állítólag elfordult rajta a kar, lenyalta a ricniket.
Hello!
megvanmár az újmotor ára?
Szia úram
Sajnos szét kell húzni a blokkot,ha az xl 6 váltó tengelye jó hozzá, akkor nekem van néhány darab kompletten rugóval.
sziasztok csébészek
OK. Örülök,hogy tudtam segíteni.
Ááá, lebuktam.
Azt hittem, nem veszed észre.
háááááááááát
tanulni tanulok, csak felejtek

amikor haverral voltunk a vadkerti tótól el akartunk menni orgoványra aztán másfél óra után kikötöttünk bócsán
Jöhetnek!
Akkor már az előzőn is Te voltál
Nem tanultál semmit Takitól?
Komolyra fordítva a szót, nekem csak egy MD-80 mini dv kamerám van, de piszkosul szaggatott mikor próbáltam. Ezért tegnap rendeltem 10 dolcsiért egy 8GB-os Class 10-es MicroSDHC kártyát. 6-os sebesség osztálytól felfelé elvileg már folyamatos felvételt készít. Ha beválik, csinálok videókat.
Na jó. Megmutatom, hétvégén hogy készültem a télre. Nálunk már a hó is esett. Íme:
http://youtu.be/gkjvNqTUru4
nekem nincs videó, csak egy ötvenest gurultam a síkságon
olyant kár felvenni
oda-vissza eltévedtem..... jó túravezető lenne belőlem
Akkor most már hárman is raktunk be idegen videót
Én most berakok egy sajátot,utána ti jöttök

http://www.youtube.com/watch?v...

Nem tudom ini,szerintem ez a szerkesztő programtól is függ.
Amúgy ezek tudnak 60fps-el rögzíteni,azokat talán lehet így lassítani.