Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet ennek köze ahhoz hogy fellazult a lánckerék?
Tavaszra szeretném gatyába rázni, mert eléggé odavan:D
Most egyenlőre még jó, felpontoztam, vékony rézlemezzel kihézagoltam becspágyrögzítőztem, de hát nekem ilyen tákolás nem kell, kurva gáz sztem:S mennyi az a nagyon drága 40?
ÁÁÁÁÁ
Így voltam az első XR-emmel.
Egy laza fél órás motorozás után mindig kilazult és lötyügött a kerék jobbra-balra.
Totál kinyalta a csapágy a fészket.
megforgott az előző gazdánál a csapágy, és sörösdobozzal volt kihézagolva
Az húzós lesz. Miért, mi a baj vele?
Köszönöm a segítséget! Még annyi hátsó agyat hol tudok venni?
berugózás- 11 kattanás kifelé teljen betekert állapotból
visszarugózás- 9 kattanás kifelé teljen betekert állapotból
Megtaláltalak, felvettelek.
Már töltöm a manualt. Pár perc és jön az infó.
nekem az jött be hogy az alja a középtől kicsit lágyabb a teteje meg teljesen lágy
Correnti kollégának is ilyen gépe volt és ő sokat szopott a beállítással ő tudja hol van az a manuál ahol le van írva a gyári adat.Szerintem este itt lesz a fórumon.Amúgy a felső csavarral a vissza csillapíttást az alsóval a nyomó erőt állítod
Tamás józsef kemény, próbáld így!
Egy koponya a profilképem.
én hiába tekergettem az xr4 telócsavarjait
szart sem csinált
utána csika mester megjavította azóta jó, valami kütyü hiányzott belőle
várjál mégse vettelek fel,mert nemtudom melyik vagy te ,beirtam hogy kemény tamás józsef és nem dobott ki semmit :O :D
keress meg te engem :D hátha
Hajdú Tamás
profilkép egy cbr en ülök :D piros
oké felvettelek arckönyvbe:D
kemenytomi2kukacgmailpontcom
felvehetsz faszbunkón is (csak levélváltásra hsználom, nem lógok rajta naphosszat, de ha felveszel, akkor sűrűbben nézem majd)
Kemény Tamás József
Az is jó volna Masteron úr ;)
Az elsőtelómon szeretnék állítanui van mindegyik száron egy csavar
s-h betükkel
gondolom soft hard
szeretnék állítani rajta mert el van tekergetve sztem egymástól a két száár! ha softba tekerem van ott végállás vagy a végtelenig tekerhető az a csavar?
A gyári beállítás érdekel?
Kend be menet rögtíttővel a menetet.
Jah, már megvan, csak a lustaság:D NA telóbeállításba szeretnék segítséget kérni
nekem is megfelel,akkor cserélhetünk,pesten tudunk találkozni esetleg? ha nem, akkor posta. csak most indulok fel bp re péntekig ott vagyok suliba,most már nincs időm lekapni ,jövő hétvégén tudnám leszedni,és aztán intézni a cserét, írj 1 mail cimet ott megbeszéljük a továbbiakat:D