Most egyenlőre még jó, felpontoztam, vékony rézlemezzel kihézagoltam becspágyrögzítőztem, de hát nekem ilyen tákolás nem kell, kurva gáz sztem:S mennyi az a nagyon drága 40?
ÁÁÁÁÁ
Így voltam az első XR-emmel.
Egy laza fél órás motorozás után mindig kilazult és lötyügött a kerék jobbra-balra.
Totál kinyalta a csapágy a fészket.
Correnti kollégának is ilyen gépe volt és ő sokat szopott a beállítással ő tudja hol van az a manuál ahol le van írva a gyári adat.Szerintem este itt lesz a fórumon.Amúgy a felső csavarral a vissza csillapíttást az alsóval a nyomó erőt állítod
várjál mégse vettelek fel,mert nemtudom melyik vagy te ,beirtam hogy kemény tamás józsef és nem dobott ki semmit :O :D
keress meg te engem :D hátha
Hajdú Tamás
profilkép egy cbr en ülök :D piros
kemenytomi2kukacgmailpontcom
felvehetsz faszbunkón is (csak levélváltásra hsználom, nem lógok rajta naphosszat, de ha felveszel, akkor sűrűbben nézem majd)
Kemény Tamás József
Az elsőtelómon szeretnék állítanui van mindegyik száron egy csavar
s-h betükkel
gondolom soft hard
szeretnék állítani rajta mert el van tekergetve sztem egymástól a két száár! ha softba tekerem van ott végállás vagy a végtelenig tekerhető az a csavar?
nekem is megfelel,akkor cserélhetünk,pesten tudunk találkozni esetleg? ha nem, akkor posta. csak most indulok fel bp re péntekig ott vagyok suliba,most már nincs időm lekapni ,jövő hétvégén tudnám leszedni,és aztán intézni a cserét, írj 1 mail cimet ott megbeszéljük a továbbiakat:D
Így voltam az első XR-emmel.
Egy laza fél órás motorozás után mindig kilazult és lötyügött a kerék jobbra-balra.
Totál kinyalta a csapágy a fészket.
Sok Honda típus van itt.
visszarugózás- 9 kattanás kifelé teljen betekert állapotból
Egy koponya a profilképem.
szart sem csinált
utána csika mester megjavította azóta jó, valami kütyü hiányzott belőle
keress meg te engem :D hátha
Hajdú Tamás
profilkép egy cbr en ülök :D piros
felvehetsz faszbunkón is (csak levélváltásra hsználom, nem lógok rajta naphosszat, de ha felveszel, akkor sűrűbben nézem majd)
Kemény Tamás József
s-h betükkel
gondolom soft hard
szeretnék állítani rajta mert el van tekergetve sztem egymástól a két száár! ha softba tekerem van ott végállás vagy a végtelenig tekerhető az a csavar?