Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Valakinek nincs otthon elfekvőben Nx,Xl,Xr tipusú motorokhoz való kuplung kihajtás tengelyre való anya csavar és a főtengelyen lévő anya csavar is kéne ami a vezérlés alsó fogaskerekét szoritja le.Ezek mind kettő ha jól tudom 18 mm es belső átmérővel és sűrű menettel vannak ellátva.
üdv! ez természetes hogy segítek hisz motorosok vagyunk ,sajnos csak ritkán tudok ittlenni,még sok a meló..egyhengeresekkel foglalkozok vagy 20éve,most is vár egy...most hogy jön a tél gyakrabban benézek.ha bármi kérdésed van az adatlapomon elérsz az eladó motoromnál mail, vagy telefon formájában is.ha tudok segítek
köszönöm a segítséget.
Ezt a dolgot ha nem segítesz elég nagy szívások árán tudom megcsinálni vagy sehogy .
Leköteleztél.Ha bármiben tudok segíteni ,írj.(főképp gyorsasági motorokban vagyok jártas)
Üdv!
Komolyan mondom ezért nagyon hálás vagyok.
Nagyon rendes vagy ,hogy fényképeket is küldtél.
Jó tudni ,hogy ér még valamit a motoros társadalom és vannak segítőkész emberek.
Ha bármiben tudnék segíteni írj.(gyorsasági motorokban vagyok inkább otthon,legfőképp hayabusa)
1 nincs xt
2 ha gondolod 15 + tartozol
3 15 + adol rá egy kézvédőt nem baj ha karcos
hú zúzzunk aludni,mit északázunk,holnap dolog van XD menni kell 8ra az egyetemre, nem szeretem a keddeket,korán kell kelni XD
van protektoros keztyűm is ,de azt nem ajándékozom el,mert az kell utcára :Dmeg most crossolni is abba járok:)
de nem akarok én tartozni,nem vagyok az a fajta aki tartozásokba veri magát, addig kell nyújtózkodni ameddig a takaró ér :D
én úgy gondoltam,hogy viszek neked holnap 15rongyot és ideadod a csimmát,megtankolod a pénzből az autót és elhozod az XT -t :D
de most komolyan ha kell oda adom tényleg ennyiért ha meg nincs kézvédő tartozol egyel azt ennyi remélem így meg felel rád bízom mikor hozod én gáláns vagyok és bízok emberekben
Köszi de ha még protis volna meg gondolnám
oké,hozok neked egy jó keztyűt ami védi a kezed,apám hozta ausztriából,a részeg síelők hagyták szét,jó meleg thermo,van belőle csomó,megfelel ?:D
15 oké ha dobsz rá kézvédőt
ez amit linkeltem ?:D de nem épp motor cserébe vagy ? akkor meg arra minek neked?:D
nagy pénzért meg nem veszek
montam hogy átmegyek valamelyik nap budára 15 db mátyás királlyal a csizmáért,de nem tetszett :D
nekem is kéne
Szeva kis pénzért nincs
igen ezt néztem énis, jó lehetne csak így papagáj lesz szegény xr ből :D:D sok szín XD fehér kéne piros max fekete, nari pont nem jó ,ha lefestem az meg az első takarásnál lejön,azért olyan kell ami anyagában az adott színű
Szia. A képen látszik, a felső holtponton lévő borda( tollal jelölve),ez essen a jeladó hiányzó bordájához és így told rá. Ha szemben állsz vele,akkor valamivel több mint 90 fokra áll a jeladó bütyke.Nem tudsz tévedni,mert ha elrakod egy bordát jobbra v. balra eggyel, akkor nagyon elmegy félre.
üdv! előkaptam egy főtengelyt és lefényképeztem..remélem segítettem..egyik borda gyárilag laposabb szélesebb, csak egyféleképpen megy fel..pár éve én is találkoztam olyannal hogy többféleképpen felment ..valószinű egyszer felütötték és a borda megsérült..remélem segitettem.
szombaton lesz szigetszentmiklóson motorbörze lehet kinézek ott hátha látok valamit :D
na valaki azt mondja hogy jó ,valaki azt h egyből eltört neki :D
itt van amúgy,5500ért ideadná a tag ezt
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Hát ez az. A kar rövidebb volt. Hiányzott a gömb a végéről, ezért tudott beleállni a műanyagba. Amúgy nem tudod a műanyagot úgy megszorítani, hogy ne forduljon el. Puha, rugalmas, valamennyit enged nagy erő hatására.
nekem UFO alumerevitos van....50 euro volt de megeri a penzet....meg nem volt 2 fekkarom banta estem mar vele egyszer nagyobbat is es csak nagyon kicsit hajlott fel siman ketszer racsaptam es helyen is volt
én most akarok evvel az elfordulással trükközni
vettem 2 bazi nagy betondűbelt aztán avval rögzítem a kormány belső részébe
lehet hülyén néz ki a csavar a végén de nemigen érdekel
amúgy meg a karokból vágni kell és így nem törik, ráadásul az ujjad sem tud beszorulni
Én nem teszek motorra kétpontos kézvédőt többé. Jó rajta a gyári egypontos honda. Az első XR-emen a kétpontos törte le a kuplungkart konzollal együtt. Belesüllyedt az oldaltámasz a földbe, eldőlt a motor. A kézvédőbe belenyomódott a kuplungkar, közben a kézvédő elfordult a kormányon. Mondjuk az alu az tényleg jó.