Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi is hoztunk már gépet zalából
meg sopron elől is......
magyarországon nincsenek nagy távolságok, ez nem amerika
Nem meg ez egy kicsit messze is van
Nem egyszerű
be kell látni hogy szegénység van.......
Te sem vagy semmi te is mint én jársz egy pár topi kba
Lehet igazatok van de max meg marad azt lesz pénzem veszek xl és ez meg marad melósnak meg rohangálosnak ennyi
főleg úgy hogy ezek a 125ösöktől már annyira elriasztották a népet, hogy már félnek tőle
Az,hogy te mennyit melóztál vele azt a vevőt nem érdekli.A mai világban nehéz bármit is jó áron eladni pláne egy öreg 125 ös endurot Jobban jársz ha kicsit olcsóbban megszabadulsz tőle és veszel egy 4 ütemü 600 ast mert azzal élvezetesebb a motorozás szerintem
azt sosem fogod visszakapni
ha ráköltesz a 100 ezres motorra még 200at akkor ha szerencséd van 150ért elviszik
ha nem tartod meg hosszútávon akkor minden egyes ráköltött forint kidobott pénz
aztán ha belegondolsz 10 ezer mit ér? elmegy az ember boltba akkor a kézi kosár ennyiből félig lesz
asszony tegnap 35 pénzt hagyott a boltba és szinte semmit sem vett, ilyen mosópor meg szappan meg tökömtudja miket
Igazad van de minden áron nem adom el nagyon sokat melóztam rajta,hogy motorható legyen
Igen pont így jártam neki szombat nem jó
Mi a francnak beszéli le velem ha van készpénzes vevő
Ez ma felháborít mert hol a az adott szó?
írtam már hogy hirdesd meg 10-15-el olcsóbban mint ahogy te gondolod
akkor hátha lesz érdeklődő
érdeklődőből lesz ám a vásárló
Én ezzel úgy vagyok,hogy adjanak érte pénzt és akkor majd válogatok,hogy mit akarok venni mert én cserével még jól nem jártam
Értelek is meg nem is mert van aki azért cseréli le mert rá döbbent nem tudja használni mert neki nagy vagy ép cseszegetik a rendőrei
a 600as után visszaülnél a 125-re akkor lehet te is szaroznád majd
én is így jártam nyáron
kinéztem egy papiros xt-t megbeszéltük hogy megyek érte amikor neki jó
mondtam neki hogy péntek-szombat-vasárnap nekem tökmindegy
azt mondja vasárnap neki jó
hívom vasárnap reggel hogy indulok erre közli hogy már eladta szombaton
mekkora köcsög az ilyen? legalább mondta volna hogy van más is aki előttem megnézi.......
Nem a motorod állapotára értettem mert azt nem ismerem,ez csak egy mondás mikor valaki kényszerből cseréli el a motorját.
Lehet igazad van de nem fos a motorom
Nem!Mert aki cserére adja a fejét az végső elkeseredésében teszi azt mikor már nem tudja eladni azt a motort amit árul.Tapasztalatból mondom mert voltam én is így párszor
na ez egy kicsit erős nem gondolod?
Jól tette így legalább pénze lett belőle és nem kelett szarból fosba lépnie
tiszta ideg vagyok
le beszéltem egy xt cserét erre eladja az állatja szaros 110000-ért szerinted?
Ez ma Magyarország nincs becsület
haveromnak volt egy gyári cross cz na az beteg egy motor volt
Délután előveszem a kicsikét egy picit motorozgatok egyedül:S! Majd csinálok képeket:D
Azért egy ilyen pancsit szívesen mutogatnék, meg egy gyári cross 500-ast:D Kár hogy nem gyártották napjainkig.... :S