Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igaz pazarlás de azért,hogy érezze mekkora féreg ennyi
értelme mi lett volna?
remélem hívtad azotta azt elküldted a jó tele ba.......any.............
Helyes-helyes.
Jó néha-néha 2kiló felett közlekedni.
Sajna nem vagyunk egyformák én valakinek valamit igérek azt nem másitom meg főleg nem ilyen dolgokba mert ez nem egy haveral való motorozás
áhh favágó legények voltak mind esélyünk nem lett volna:D de azért ne basza már meg a fene .. a másik nagy cucc itt volt használt első gumit néztem ki felhívtam a tagot
ledumáltunk Szentendre után kellet menni valami kis város fene se tudja úgy 35 km.. felhivtam hogy végeztem a melovela megyek a gumiért ha ott vagyok csörgetem hát ott voltam csörgettem majd 1 órán keresztül szerintetek felvette a telefont?
Én a helyszínen felaprítottam volna az illetőt.
Holnap csinálok. Nem új, egy pici darab hiányzik a kipufogó felől, de nincs szétrepedve. Valami jelképes összegért majd megválok tőle.
erről az jutott eszembe mikor elmerünk egy faelgázosító kazánért üllésre:) és 10 percel az érkezésünk elött eladták mondván azt hitték velünk beszéltek telefonon.D 18 l benzint evett meg az az otvar szamara 100 on üres utánfutoval de nem 100 km t mentünk:D
képet tennél fel?
Az én hátsóm eladó lesz, veszek újat még idén. 16900 az UFOplast
igaz buzi azt ennyi
Persze, hogy az. Én nem azt írtam, hogy faxa gyerek. Csak egy indok volt, miért ilyen.
oldal idomok engem is érdekelnének meg cr vagy xr hátsó sárvédö.. xr böl a poly sport féle aszem ami szép egyenes
Várom a képeket. Én csináltam párat neked.
Nem ezt nálunk g...... hívják mert mert nem fer
Azért, mert, ha a készpénzes megnézi és mégsem veszi meg, még ott vagy Te, akivel cserélhet.
Ez a 165-ös az alap gyári érték.
Ha volna pénzem már el is hoznám mert szép
Részletre meg nem adja senki Bankos szar meg nem kell
Persze!
Érdeklődő már volt, de még semmi sem biztos, ezért átalakitgatom, ha elviszik meg minden vissza!
Értem én csak ha elviszik enyémet tudjam ennyi
Igen!
Ez műszakis!
Az ár nem irányadó, de nem cserélek, ill. csak xr 600 műszakisra értékegyeztetéssel. Ha megmarad, nem baj csak benzin kell bele.
eladó még motorod?
Nem, azt találtam!
Nekem is kellene első kerék, ill. hátsó lengőkar (alu), és fehér oldalidomok! Ha van valakinek irjon!
Igazat meg vallva sokan hirdetnek azt már rég nincs meg