áhh favágó legények voltak mind esélyünk nem lett volna:D de azért ne basza már meg a fene .. a másik nagy cucc itt volt használt első gumit néztem ki felhívtam a tagot
ledumáltunk Szentendre után kellet menni valami kis város fene se tudja úgy 35 km.. felhivtam hogy végeztem a melovela megyek a gumiért ha ott vagyok csörgetem hát ott voltam csörgettem majd 1 órán keresztül szerintetek felvette a telefont?
erről az jutott eszembe mikor elmerünk egy faelgázosító kazánért üllésre:) és 10 percel az érkezésünk elött eladták mondván azt hitték velünk beszéltek telefonon.D 18 l benzint evett meg az az otvar szamara 100 on üres utánfutoval de nem 100 km t mentünk:D
Jó néha-néha 2kiló felett közlekedni.
ledumáltunk Szentendre után kellet menni valami kis város fene se tudja úgy 35 km.. felhivtam hogy végeztem a melovela megyek a gumiért ha ott vagyok csörgetem hát ott voltam csörgettem majd 1 órán keresztül szerintetek felvette a telefont?
Részletre meg nem adja senki Bankos szar meg nem kell
Érdeklődő már volt, de még semmi sem biztos, ezért átalakitgatom, ha elviszik meg minden vissza!
Ez műszakis!
Az ár nem irányadó, de nem cserélek, ill. csak xr 600 műszakisra értékegyeztetéssel. Ha megmarad, nem baj csak benzin kell bele.
Nekem is kellene első kerék, ill. hátsó lengőkar (alu), és fehér oldalidomok! Ha van valakinek irjon!