megvan az xr4, egy xt600z(3aj ténéré) vettem messzire menős gépnek
tavaszig össze kellene rakni, egy szívócsonk hibázik, az ac pumpát kellene feljavítani, meg egy telóra való védő gumi ami jelenősebb összeg
utána már csak a blokkot és a futóművet kell modernizálni
küldött egy szar főtengelyt? én azért nem hagynám annyiba,kitől vetted?
linkeltem pár párszor ,itt az apróhirdetésben van 1 srác van rengeteg bontott alkatrésze xl,xr hez, biztos lenne főtengelye is,és ő nem küld szart,többször rendeltem tőle,és mindig azt küldte amit megbeszéltünk,megvagyok elégedve vele.
Az probléma lehet, hogy ami a főkarbi alján kellene lenni kívülről egycsavar aminek hegyes avége van rajta egy rugó meg 2gyűrű(videón néztem) az nekem nincs meg :/// és lehet az a baja?
Semmi gond! Így vettem én is, csak olcsóbban, és rosszabb állapotban. Magamnak csináltam ezért mindenből a legjobbat! Most is tökéletes, de kíváncsi lennék egy xr-re! Ha megmarad sem baj, benzin kell bele!
ilyesmi árba még egy teljes generál is megérné, már ha utána nem akarja eladni az ember egy jó ideig
régebben én is néztem egy papiros rokkant xt600ast 130 ért csak amire odaértem eladták
Persze megéri, de műszakis, azt át kell iratni + nekem van 1 xl600r-m műszakival, de elcserélném egy xr-re! Ezért nem kell +1 xl!
Gondoltam megosztom veletek, valaki csak rástartol!
ami motort vettem legutóbb áll vagy 2 hónapja, szívócsonkra vár, pedig már 2x is majdnem meglett, csak először egy pár hátsó lengéscsillapító lett belőle legutóbb meg egy akku
most meg szar lett a fizetés, azért vár
tavaszig csak meglesz....
én ezeket egy átlátszó benzincsővel állítgatom be
rányomod a túlfolyóra felhajtod, kitekered a csavart aztán lesed meddig megy a benzin
aztán a tömítés alatt legyen 4-5mm el az kb jó is lesz
Valaki tudja, hogy van-e valamilyen jelzés az 1986-os Honda XL600R üszóházán, a benzinszint állánának? Vagy csak tippelgetni lehet a szintet... mert én nem figyeltem és találomra vettem lentebb a benzinszintet és jobb lett de még kicsit lehörög ha odarántom, de szeintem ez már a 2.karbi nyitásának hibája, lehet hoy korán nyit
Mondjuk Egyetem mellet nem olyan könnyű 2-300 ezret összeszedni motorozni meg csak kellene mert felforr az agyam ha nincs néha kiszellőztetve! Amúgy szerintem elég sokan szerelnek manapság bontott cuccot a motorjukba!
azért kell elvinni oda ahol ilyeneket csinálnak
az tudni fogja honnan kell rendelni
pl az opelhoz a gyári hajtókarcsapágy szett több mint 40 pénz lett volna, aztán a gépműhelyes 5ezerért adott hozzá
minden kereskedő szemét
vagy kicsit vagy nagyon......ha tisztességes lenne akkor már éhenhalt volna
mondjuk nekem eszembe sem jutna mindenféle bontott szarokat betenni a blokkba
most szopattad meg magad az olcsóval de még mindig olcsót akarsz?
ha szar valami akkor el kell vinni a megfelelő helyre, aztán nincs idegbaj, csak üres zseb
Hát ez nx 650 igazából nem egyezkedtünk mert azt mondta jó a fő tengely meg van nézetve szerelővel! Hívtam mikor megjött és azt mondta hogy hát ő nem tudja neki azt mondta a szerelő hogy jó és hát ez ezzel jár hogyha használt dolgot rendelek! Szép mi és még nem tudott róla! Mindegy költse gyógyszerre az árát a buszi!
tavaszig össze kellene rakni, egy szívócsonk hibázik, az ac pumpát kellene feljavítani, meg egy telóra való védő gumi ami jelenősebb összeg
utána már csak a blokkot és a futóművet kell modernizálni