Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cső
lefotóznám szívesen,de nekem gyári kémény van a gépen,gondolom az adatlapomon láttad az xr -t,az még a régi xr em,de azt már 2 éve eladtam,csak az adatlap még nem teljesen naprakész:D
? most nemigen értelek ám...
De, ha szakadt akkor is kell? Egybe van mind a kettő de nem tudom mennyire szakadt szét. Elraktam tartalékba hátha kell.
annyi munkám van hogy szó szerint csak aludni tudok haza jönni .. te hány orát melozol?
hogy a faszba van időd unatkozi?
itt is ott is
sajna néha halálra unom magam itt egyedül
hát én elég ritkán ... a sok oszd meg és uralkodj nemigazán érdekel
fészbukk....... már mindenki ott lóg?
ne kinozz már majd ha oda jutok felveszlek ... nem tudol várni?
üzemanyag azt kész .. nem tudhatom elöre milyen vastag a talpam
facen már fireball felvet csak te nem
és mennyi pénz kéne?
én a cagiva vázat egy f astra kombiba hoztam el, csak ki kellett venni az első lábat
ez már nagyon sport kivitel
van transit .. ha nagyon kell valamelyik hétvégén meg tudom oldani abba belefér berlingoba is elfér végülis van nálam mindég nagyflex
Lenne egy kérésem, ha nem gond. Az XR-en a jobb oldali idomot levéve tudnál nekem csinálni közeli képet az Arrow dobról? Az enyémen is ilyen van, de valamit kókányolhattak rajta a csatlakozási pont után, mert kicsit bénán áll, így nem tudom normálisan felcsavarozni az idomot, csak, ha kb 2 centis távtartót teszek a csavar alá. A kipufogót sem tudom alul a vázhoz csavarozni, mert a cső nekiér a váznak hátrébb.
A melós verdával nem tudunk lemenni a motorért?
papír nélkül nem adod?.)
erre a betüre gondolok itt találod
nem is ajánlom
Egy jó xr vagy egy harley nálam ez meriti ki a motort
no comment
nekem beteg az agyam tudom
Szeva papa