Az olajra a javaslat: MOTUL Factory Line 10 W, a mennyiség: 457 cc, vagy milliliternek is írhatnám. A 130 mm az azt jelenti, hogy annyi üres résznek kell maradni a teleszkóp felső peremétől. Csatolok egy rész a sevicemanualból.
Sziasztok!
Tudna valaki helyet mondani a XXI-ben vagy a XI-ben (esetleg a IX-ben) ahol lehet motor gumit centírozni?
Úgy néz ki ez az egyszerű kérés a legtöbb gumisnál lehetetlen....
hello
egyszer már kérdeztem,de nem válaszolt senki.
tudnátok segíteni, hogy a teleszkópba száranként mennyi olaj kell? és milyen olajat ajánlotok? én motult néztem de abból is van 3 féle
köszönöm!
Ezer köszönet az infóért,és a képes illusztrációért,így csak érthető.
Gondoltam bár naív agyammal,hogy valamiképpen olajjal kell megúsztatni,csak a miként nem volt előttem,mert bontva még nem láttam.
Nem volt miért meg bontani De,hogy erre miért vártak tizen évet??
Na mind egy,attól még fain motort alkottak.
Az, hogy kinek mi a nagy átalakítás, az csak viszonyítás kérdése egyébként a 2015-ös VFR800X-en hasonlóan van megoldva. Már csak az a kérdés, hogy miért kellett 12évnek eltelnie, hogy megoldja a nagy H?
Röviden, meg kell csapolni, egy olaj járatott, azt befúvókázni, kivezetni a deklin kívülre, majd vissza, hogy közvetlen a tekercsre spriccelje az olajat a nyomás. Kívülről így nézz ki.
De ettől még a kérdés valid.
Tudna valaki helyet mondani a XXI-ben vagy a XI-ben (esetleg a IX-ben) ahol lehet motor gumit centírozni?
Úgy néz ki ez az egyszerű kérés a legtöbb gumisnál lehetetlen....
Másvalakit tudtok esetleg?
egyszer már kérdeztem,de nem válaszolt senki.
tudnátok segíteni, hogy a teleszkópba száranként mennyi olaj kell? és milyen olajat ajánlotok? én motult néztem de abból is van 3 féle
köszönöm!
Gondoltam bár naív agyammal,hogy valamiképpen olajjal kell megúsztatni,csak a miként nem volt előttem,mert bontva még nem láttam.
Nem volt miért meg bontani De,hogy erre miért vártak tizen évet??
Na mind egy,attól még fain motort alkottak.
VFR 750 RC36/2 -re keresek első sárvédőt!
Köszi előre is!
Saját ötlet, vagy h jött az egész? : -)