Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen, srácok. Amúgy melyik alkatrészekre kell nagyon figyelni a VFRnél? Köszi!
Csak 224 ;) a pontosság kedvérét.
Ez már megvan, igen O gyűrűs :)
Ja, és O gyűrűs?
Sziasztok!

Sajnos nem találom így tőletek kérdezném:
Hány szemes lánc kell egy 2006-os VFR800-ra?
Klubvezetőjében 240 000 volt amikor külső körülmény következtében (61 éves öregasszony) megsemmisült.....100 000? Be van járatva
Ha megkapta a szervizeket, akkor szerintem nem rizikós.
Sziasztok, mennyire rizikós egy 2002-es injektoros 100e km-t futott, de ismert előéletű, karbantartott VFR800-t venni?
Új Michelin Pilot Power pár eladó olcsón.36/2 méret (120 és 170).2013as németo-i,szakszerűen tárolt.Ár párban 36e.Ugyanitt első fém fékcső szett 90-97ig.12e.Csak tel smst üzenetet nem figyelem.703179083
Sziasztok ez érdekel valakit?
Benne van a pakliban
Igen nálam is behalt a fórum.
Én néha megyek 6-8000 között, feljebb nem nagyon, de nagyon vadállat!
Behalt a másik fórum, vagy csak nálam van valami geb@sz? Vagy Pumee ügyködhet valamit?
Enyém se mai darab, de ha így használnám, ahogy írjátok, akkor a vtec sose váltana át. :D
Annyi meg elég is neki 95%-ban......a kisördög meg ha beindul arra meg ott az 5%....azt meg bírja nyugodtan....sportdobbal főleg
Pont az írtam, hogy nem forgatom :D 4500nél már jó 100-al megyek 4500-5500 nekem elég szokott lenni :D
Tiszteld a korát, de ha egyben van és jó benne az olaj nem gagyi akkor nem fog szétesni......bár nem erre van kitalálva.
Azt szeretném kérdezni , hogy az Fi mennyire szereti ha forgatják? Hajlamos lekormolni valamit?(Kawa 636, 250-400sor4-ek nem szokták szeretni). Nem nagyon szoktam forgatni a mocit, ha 6e-ig forgat mar sietek, ha 7-8e-ig akkor mar vadulok, ha 9-10ig akkor mar verseny pályán érzem magam 10 föle meg nem is nagyon szoktam, még akkor sem ha azt hiszem Rossi vagyok. 10 föle esetleg akkor megy ha a lurkóknak egy nagy csukló mozdulattal kedvezek, hogy jo arc legyek.
18 éves motornál már nem ez a lényeg hanem az állapot. Ha találsz szépet tök mindegy vedd meg.
Imo kulcs, katalizátor, más gyújtástérkép, automata szívató. ennyi és semmi más. Állítólag 2000-es és 01-es egy bolhafasznyival kevesebbet eszik. Kb ennyi.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy pontosan miben volt változtatás a RC46-os VFR-eknél 2000 környékén? Próbáltam utána nézni, de nem volt teljesen egyértelmű. Érdemes a frissített szériát vadászni megvételre vagy nincs jelentős különbség?
Egyébként továbbra is keresek megvételre, ha valakinek akad egy a garázsban :)
Üdv!
Lenne egy kérdésem. Ugyan nem VFR-rel kapcsolatos, hanem az előddel, a VF-fel. Remélem nem gond.
Van egy VF500F motorkerékpárom, aminek 16,5 literes a tankja, de sajnos rossz állapotú, így vettem.
Találtam egy VF750F-et, amit bontanak, a kérdésem a következő, hogy annak a tankja feltehető lenne-e erre?
Az 19 literes, tudom, hogy nagyobb.
Szia!
Minden full gyari rajta. Szurke szinu es van benne ABS. En meg hezitalok de nem azert mert rossz motor (nagyon jo vetel) hanem mert nekem valami sportosabb kene.
Ha tenyleg erdekel akkor itt a szamom:
Harmincas kettonyolvanckilenc huszonketto tizenot.