Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nagyon jó
A cimbimnek meg UKR-046...úgy is hívom az F2-jét hogy Ukrán Rossi
Dani! :)))

"lebuktál"
Majdnem ugyan az a rendszámunk..:D enyém UKR-777
Sajnálom hogy ez történt veled, és elhiszem hogy ideges vagy az ilyen kérdésektől, de szerinted honnan a faszbol tudhatnam, hogy mennyire tört össze? Egy sima
-az is picsa- elég lett volna
Nagyon szomorú így látni ezt a gyönyörű paripát.....De a lényeg hogy mindketten túléltétek és itt lehettek közöttünk! Azt is tudom, hogy túl fogod szárnyalni és építesz egy még jobbat!
szerinted jó a tárcsa?
szia kozmax. ne haragudj ,hogy ezzel zaklatlak én is (mint keselyük a dögre), ha esetleg úgy döntesz, hogy eladod alkatrészenként, akkor engem érdekelnének a féktárcsák. köszönöm, és sajnálom a kicsikét
Újabb kérdés. Úgy látom, hogy a segédvázam sajnos kapott egy pofont. Nem is vagyok benne biztos teljen ezért véleményeket várnék. Az biztos, hogy a motor maga nem áll tökéletesen egyenesen, de a kerékhez képest ferde a hátulja. Nem sok , de ferde. Vagy akkor húzhatta meg mikor eldőlt és ráesett a hátsólábtartó vagy akkor mikor beesett az árokba :S Ez javítható?
Oké köszi :) Gondoltam, hogy meg van oldva okosan, csak nem tudtam mennyire :) Ha elment volna szakit kéne keresni hogy vissza csinálja :D
Az összes kilométer megjegyzi akár meddig
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy az Fi műszerfalában a digátil egység mennyire tárolja az adatokat. Biztos vagyok benne, hogy ha kiszerelem akkor is megmarad, csak abban nem hogy mennyi ideig? Van valami memória amibe tárolja az adatot a végtelenségig?
Ha baleset körülményeit nézem, akkor elképesztő szerencsénk volt. pár törött borda, meg egy térd sérülés.
Köszönöm mindenkinek a tippeket. Sajnos még nagy keresgélésben vagyok.
jobbulást! Te megúsztad
Bocs, látom a másik fórumon, hogy még nem döntöttél a régi sorsáról sem.
Van már elképzelésed milyen irányba indulsz? Mármint motor ügyileg.
Egyszerre írtunk. Akkor az sem.
az se
Talán a hátsó lámpa. Többi felejtős...
A kereset, alkatrészek, nekem is fossá mentek. 25 évet eltöltve a szakmában, nem gondoltam volna, hogy a valaha látott, legcsúnyábban összetört motorok egyike között, lesz az enyém is. Meg a meddig nem rendeződik a biztosító kárrendezése addig, úgy sem lehet hozzá nyúlni.
Van fotó a másik fórumon róla. Nagyon összetört. :(
Szegény Kozmax is összetörte magát és nekem azt mondta, hogy a motor is ko lett. Én nem láttam szegény paripát, de kérdezd meg, hátha megúszta pont az az alkatrész ami a Tiedhez kell. Bocsánat ha tolakodó lett volna a hsz-em.
Én Jelcsától vettem lámpát, mert repedt volt (állítólag egy felpattanó kőtől repedt el) amikor megvettem a motort, itt az apróban szokott hirdetni VFR-hez alkatrészeket.
Ha bárki tud beszerezhető bontott alkatrész 800 Fi-hez kérem szóljon. Első,hátsó lámpa és fejidom tartó amit tuti nem tudok javítani.