Sajnálom hogy ez történt veled, és elhiszem hogy ideges vagy az ilyen kérdésektől, de szerinted honnan a faszbol tudhatnam, hogy mennyire tört össze? Egy sima
-az is picsa- elég lett volna
Nagyon szomorú így látni ezt a gyönyörű paripát.....De a lényeg hogy mindketten túléltétek és itt lehettek közöttünk! Azt is tudom, hogy túl fogod szárnyalni és építesz egy még jobbat!
szia kozmax. ne haragudj ,hogy ezzel zaklatlak én is (mint keselyük a dögre), ha esetleg úgy döntesz, hogy eladod alkatrészenként, akkor engem érdekelnének a féktárcsák. köszönöm, és sajnálom a kicsikét
Újabb kérdés. Úgy látom, hogy a segédvázam sajnos kapott egy pofont. Nem is vagyok benne biztos teljen ezért véleményeket várnék. Az biztos, hogy a motor maga nem áll tökéletesen egyenesen, de a kerékhez képest ferde a hátulja. Nem sok , de ferde. Vagy akkor húzhatta meg mikor eldőlt és ráesett a hátsólábtartó vagy akkor mikor beesett az árokba :S Ez javítható?
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy az Fi műszerfalában a digátil egység mennyire tárolja az adatokat. Biztos vagyok benne, hogy ha kiszerelem akkor is megmarad, csak abban nem hogy mennyi ideig? Van valami memória amibe tárolja az adatot a végtelenségig?
A kereset, alkatrészek, nekem is fossá mentek. 25 évet eltöltve a szakmában, nem gondoltam volna, hogy a valaha látott, legcsúnyábban összetört motorok egyike között, lesz az enyém is. Meg a meddig nem rendeződik a biztosító kárrendezése addig, úgy sem lehet hozzá nyúlni.
Szegény Kozmax is összetörte magát és nekem azt mondta, hogy a motor is ko lett. Én nem láttam szegény paripát, de kérdezd meg, hátha megúszta pont az az alkatrész ami a Tiedhez kell. Bocsánat ha tolakodó lett volna a hsz-em.
Én Jelcsától vettem lámpát, mert repedt volt (állítólag egy felpattanó kőtől repedt el) amikor megvettem a motort, itt az apróban szokott hirdetni VFR-hez alkatrészeket.
"lebuktál"
-az is picsa- elég lett volna