Ez így nagyon kevés
Kellene valamivel több infó esetleg előzmény.Lehet,hogy sok üzemanyagot kap.Akkor nem szokott kipörögni.De más hiba is lehet.
Üdv.!
Ha valaki tud japá n mtx-r 125 henger t és a karbit összekötő gumit ami nincsenszétöregedve az érdekelne! kipuffot találtam már csak ez kellene! előre is köszi mindenkinek!
Az mitől lehet hogy kidobálja a négyest a motorom. A többi fokozat teljesen jól működik. Volt már szétszedve a blokk de semmi hibára utaló jel nem látszódott.
Akkor összekapom a cuccokat. (Emlékeztem, hogy kerestél végdobot, mailt is írtál nekem gmail-re, de nem találom sehol, na de most megvagy.) Maholnap írok. Üdv
Üdv!
nekem jó lenne elvileg az egy szálas is, ha tudnál róla képet azt megköszönném
ja és nézegettem a hirdetéseidet és láttam egy dudát, ami érdekelne és egy kipufogódob lenne még...
Szia! Nekem van, az MBX-hez találsz a honlapomon, folyamatos felötlés alatt áll... Szerintem jó az MBX-é is, de ha kell van egy MTX-es is, de az elosztó utáni egyik szál nincs meg. A többi az jó rajta, ha kell az 1000Ft, de azt még nem hirdetem. Ha kell csinálok képet. Üdv; Zoli
azért mondom hogy nem csak úgy van hogy magától adagolja,hisz ott is van állítási lehetőség.szerintem állítani kell,de hogyan lehet nézni vagy bemérni hogy mennyit kap?aki tudja írja meg legyen szíves.
Ha jól emlékszem van egy összejelölés, ami megmutatja, hogy hol kell állnia a forgatónak, ha teljesen ki van húzva a gáz.... De nem biztos, még nem csináltam ilyet, nem kellett, be volt lőve faszán.
Kellene valamivel több infó esetleg előzmény.Lehet,hogy sok üzemanyagot kap.Akkor nem szokott kipörögni.De más hiba is lehet.
Üdv.!
Ha valaki tud japá n mtx-r 125 henger t és a karbit összekötő gumit ami nincsenszétöregedve az érdekelne! kipuffot találtam már csak ez kellene! előre is köszi mindenkinek!
Más:
MTX80-ra nincs vkinek km-órája?
üdv
Tesóm győzködött, hogy vegyem le, nehogy baj legyen belőle...... Majd lesz vhogy. Üdv
üdv
nekem jó lenne elvileg az egy szálas is, ha tudnál róla képet azt megköszönném
ja és nézegettem a hirdetéseidet és láttam egy dudát, ami érdekelne és egy kipufogódob lenne még...
http://bathorimotor.atw.hu/
tud valaki ajánlani olyan helyet ahol kapok mtx-hez gázbowdent? (az enyém a szakadás határán van ) vagy esetleg vkinél elfekvőben...
irjatok az emailomra pannonia15@citromail.hu
új alkatrészt szeretnék venni hozzá és érdeklődnék hogy hol lehet?
- vízpumpához való tömítések, szimmeringek
A válasz: Ha jár a motor, adagolja az olajat, nem kell hogy mennyé vele. Üdv (Használd a válasz linket...)