Azért rángat, mert kevesel abban a tartományban..
Ha jól értem,középen kevés, emelni kelelne a subertűn, és vélhetően az alapjrati keverékcsabvart is hozzá kellene állítani.
Sziasztok! hosszú monoton távon használom a motort, és nemtudok beállni egy szép egyenletes tempóra egészen 8 ezres fordulatig, mert rángat. Teszem azt 6500-as fordulat egy egész kellemes halk tempó, és rángat olyan mintha bugyogna a légszűrő! mi lehet a probléma?
Egy kis segitségre lenne szükségem.Van egy mbx 80-asom amibe már a második karburátort vettem mert annak a hibájára gyanakodtam.Ugynézki,hogy nem és erre kérnék megerösitést.Hibák/vadonatuj gyertyával pöcre indul fordulat állóhelyzetben 9000 ami fölmegy hirtelen 10000 majd leesik 8000-re.Ha elindulok vele 4.-ig még oké de aztán 5.-töl elkezd szaggatni 5000-es fordulat fölött.Ezek után megyek vele pár 100m-tert és kinyirja a gyertyát/kuka/.A gyertya fekete száraz kormos.Cdi-re gyanakszom és erre kérnék véleményt vagy tippet ha valami más.Előreis köszi.
Ha jól értem,középen kevés, emelni kelelne a subertűn, és vélhetően az alapjrati keverékcsabvart is hozzá kellene állítani.