Hello!
Most találtam ezt a fórumot, és és úgy vélem, itt jó gazdát találhat a motorom, mivel szeretném eladni, nagyobbra váltás miatt.
MBX 80
Szeretett motor, ez azt jelenti, ha szüksége volt valamire azt meg is kapta (pl: jó olaj, karban tartás, időjárástól védett helyen tárolt, stb)
Megbízható paripa, még sehol sem hagyott ott (ha volt benne benzin ).
Irányár: 100e Ft
Ha érdekel, kérdésed van, írj nyugodtan e-mailt: r.ottika@freemail.hu
e-mailben kérésre több képet tudok küldeni.
Remélem elnyeri tetszéseteket, a véleményeteket is várom.
További szép napot mindenkinek!
Azért irok,hogy akit érdekel feleslegessé vált mbx 80 alkatrészeimtöl megválnék.Van hm-183 as karburátorom,cdi-im és komplet gyújtásom.Valamint karbiba 2 vadiúj fúvóka./nem tudom a méretét/Minden alkatrész jó állapotban van.Kérésre küldök képet.
Fúrástól nemigen kér nagyobbat, hiszen alig növekszik a hengerűrtartalom.
Inkább attól szok nagyobbat kérni, ha mondjuk nincs rajta légyszűrő, vagy kiherélték azt.
Lett a karbi és a szívócsonk közé egy közdarab csináltatva, majd holnap csinálok képeket róla, a henger még nem lett szétszedve, majd télen ha nem lesz használva, de tuti nem a karbi miatt van sztem, mert a gyárival is ezt csinálta.
Köszi a választ, jelenleg még a gyári kipu van rajta, de jövőre kap egy Vrezót ha minden összejön, azért kérdem hogy nincs e valamilyen elektronikai cucc benne.
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy nem forog ki a 80-as mbx-em egyik napról a másikra az lehet az a baj hogy egy kis adag sár befészkelte magát a lendkerékhez?
Most találtam ezt a fórumot, és és úgy vélem, itt jó gazdát találhat a motorom, mivel szeretném eladni, nagyobbra váltás miatt.
MBX 80
Szeretett motor, ez azt jelenti, ha szüksége volt valamire azt meg is kapta (pl: jó olaj, karban tartás, időjárástól védett helyen tárolt, stb)
Megbízható paripa, még sehol sem hagyott ott (ha volt benne benzin ).
Irányár: 100e Ft
Ha érdekel, kérdésed van, írj nyugodtan e-mailt: r.ottika@freemail.hu
e-mailben kérésre több képet tudok küldeni.
Remélem elnyeri tetszéseteket, a véleményeteket is várom.
További szép napot mindenkinek!