Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztem 200 és 170 között
és sztetek mennyiért tudnám eladni?
HEj hóó

KTm nagyon adja most csinálgatom, beinditottam kipi nélkül überbrutál

250? ejjha a 125ért kicsit sok én a gépem 300ért passzoltam el és legalább 200 ezernyi extra volt rajta
Én 250E ért jutottam hozzá egy Crm 250 hez. Rendszámos friss műszakival. Kicsit véres a torka ugyan(Sztem hajtókarcsapágyas.) de egy 100-150e ft ráfordítással csodás gépet lehet varázsolni belőle!
Kész, vége, eddig bírtam!
Kivittem 1 kicsit a cirmit
kár h csak 20m volt a látótávolság

ám Laci hogy viselkedig a KTM?
250000.-ft
jó vicc..ennyiért nem adod el!
Vkinek 1 honda crm 125 r? 250000 ft de alkudhatunk is a blokk 96 os a vÁz sztem rÉgebbi
de ne motorolajat tegyél bele, hanem váltóolajat. 10w30, 10w40es jó.
tovább tart!
Nekem a blokkra volt írva... na majdnem kimentem megnézni a garázsba

Tán 10w40es
Hey!

milyen váltóolaj kéne a 125ös CRM be? melyiket ajánljátok?

köszi
ez a legnagyobb
majd akkor beszélni kellene
Szerváltam neked fékcsövet
mondta faterod hogy kicsit kivan a hátsó fékcső, ha nsr-é jó rá akkor van egy feleslegesem a számodra...
nem semmi árba van ....utánnanézek ,ha 150 re le tudom alkudni akkor shoppingolok egyet
nah azért nézzétek meg az én régi 80-s MTX-m is az is szép volt
ilyesmit tudsz rendelni netről 300-350dollár között + posta.
http://www.youtube.com/watch?v...

na például ez a rezó nem semmi vmi ilyesmire gondoltam
üdv! tudnátok nekem mondani vmi féle tuning kiput meg rezót 250 es crm-hez?meg hogy hol lehet beszerezni és hogy kb mennyi az ára......ja és hogy az kb mennyit dob a teljesítményen?köszcsi!
Bizony!

msn adatlapomon
A CRM75-ös egy része spanyol mű.SZinte csak megjelenésben váltotta fel az MTX 80-ast.MEgháthogy ne legyen ugyanaz ezért nem 80 hanem csak 75.Nekem 75-ös CRM-em van 80-as MTX hengerrel.És hát azért jobban néz ki mint egy 80-as korabeli MTX.
mondasz egy msn-cimet?
msn en csak
és nem tudod elküldeni?
sehonnan de nekem van egy spanyol nyelvű