Persze, hivatkozhatsz rám nyugodtan (Laci), hogy én adtam meg. Ha minden igaz ma úgyis beszélek vele és mondani fogom neki, hogy lehet fogod keresni.
Ha autótéren segítségre van szükséged, fordulj nyugodtan hozzá, autószerelő. :-) nameg természetesen bármi más segítségre szükséged, keresheted, hátha tud segíteni.
Kocce a szamot... es mit mondjak?hivatkozzak rad?nem is ismerlek, hogy hivnak?:)
Nah mi van fiuk...latom nagyon felporgott itt a hangulat, mindenki a csajokkal akar motorozni
Ő is rajta van a képen... és az elejét úgy kezded: "szépek, aranyosak vagytok" majd sok pont - és én nem azt mondtam, h a "puncicát adom át neki
RRcat gonóóóóóósz....
azert a 17 fok már elég jónak számít a 8hoz képest
engem a jövő hét nem zaklat... megint kés alá megy a drágaságom -de aztán már igazán lehetne jó idő -mert igen csak már mehetnékem van
1-11-ig sikerült. Mert tegnap nagyon elfáradtam megvisel a macskalét... Kihasználom a hétvégét, mert a meló miatt amúgy is keveset tudok pihenni...
Hétfőn 8 fok lesz esővel....faxa a május még a szülinapomon se lesz több 17 foknál...
azért nyomattam 1 lightos karikát de elég hideg van
Miért Te simán tudsz még ilyenkor is aludni? habár a macskák azok "kijátszák" magukat aztán bevágják a szunyát
Királyság! Tudnál nekem küldeni egy amcsi telószámot, hogy tesóm felvehesse veled a kontaktot?
Köszöntem!
Üdv:
Miko
Oksi majd keresem:)kocce, szeles utat
Vale..itt sokan csak ígérgetnek...kevés az igazi férfi aki el is mer jönni motorozni velünk
Persze, hivatkozhatsz rám nyugodtan (Laci), hogy én adtam meg. Ha minden igaz ma úgyis beszélek vele és mondani fogom neki, hogy lehet fogod keresni.
Ha autótéren segítségre van szükséged, fordulj nyugodtan hozzá, autószerelő. :-) nameg természetesen bármi más segítségre szükséged, keresheted, hátha tud segíteni.
Üdv:
Miko
Hat ez az...itt nagy casanovak lehetnek ebben a klubban
De aztan legyenek am bizonzyitekok hogy tenyleg motorozas volt
Nah mi van fiuk...latom nagyon felporgott itt a hangulat, mindenki a csajokkal akar motorozni
RRcat gonóóóóóósz....
engem a jövő hét nem zaklat... megint kés alá megy a drágaságom -de aztán már igazán lehetne jó idő -mert igen csak már mehetnékem van
Hétfőn 8 fok lesz esővel....faxa a május még a szülinapomon se lesz több 17 foknál...
Miért Te simán tudsz még ilyenkor is aludni? habár a macskák azok "kijátszák" magukat aztán bevágják a szunyát