Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen Tinácska,én szívesen motoroznék veled....
Mr.T!

Királyság! Tudnál nekem küldeni egy amcsi telószámot, hogy tesóm felvehesse veled a kontaktot?

Köszöntem!

Üdv:
Miko
Szerintem nem is létezünk , az összes hozzászóló Zsozsek , csak más néven! ...Regéc azért elég jó példa a létezésünkre!
Hat ez az a pasik eleg papirkutyak itten... en Zsozseken kivul eddig senkivel nem taliztam meg eloben
Auto?agh nooo, majd ha legalabb 2 gyerekem lesz hehe.addig csakis a motor erdekel!
Oksi majd keresem:)kocce, szeles utat
Aludj inkább ne kopogj az ujjaiddal
Budapesten árvíz van...

Vale..itt sokan csak ígérgetnek...kevés az igazi férfi aki el is mer jönni motorozni velünk
Igen...
Haller Vale!

Persze, hivatkozhatsz rám nyugodtan (Laci), hogy én adtam meg. Ha minden igaz ma úgyis beszélek vele és mondani fogom neki, hogy lehet fogod keresni.
Ha autótéren segítségre van szükséged, fordulj nyugodtan hozzá, autószerelő. :-) nameg természetesen bármi más segítségre szükséged, keresheted, hátha tud segíteni.

Üdv:
Miko
az megoldható
Foto, foto, es meg mindig foto
és milyen bizonyitékokra gondolsz?

Hat ez az...itt nagy casanovak lehetnek ebben a klubban
De aztan legyenek am bizonzyitekok hogy tenyleg motorozas volt
Addig jó, amíg csak motorozni akarnak
Kocce a szamot... es mit mondjak?hivatkozzak rad?nem is ismerlek, hogy hivnak?:)
Nah mi van fiuk...latom nagyon felporgott itt a hangulat, mindenki a csajokkal akar motorozni
Értelek,csak nálam a puncicákba nem tartozik bele egy ffi.... A lényeg,Cukikák vagytok nagyon (Bregyó kivételt képez)
szia mikor lehetne egyet gurulni az Angyalkákkal?
Ő is rajta van a képen... és az elejét úgy kezded: "szépek, aranyosak vagytok" majd sok pont - és én nem azt mondtam, h a "puncicát adom át neki
RRcat gonóóóóóósz....
A Bregyó is puncica?
azert a 17 fok már elég jónak számít a 8hoz képest
engem a jövő hét nem zaklat... megint kés alá megy a drágaságom -de aztán már igazán lehetne jó idő -mert igen csak már mehetnékem van
1-11-ig sikerült. Mert tegnap nagyon elfáradtam megvisel a macskalét... Kihasználom a hétvégét, mert a meló miatt amúgy is keveset tudok pihenni...
Hétfőn 8 fok lesz esővel....faxa a május még a szülinapomon se lesz több 17 foknál...
azért nyomattam 1 lightos karikát de elég hideg van
Miért Te simán tudsz még ilyenkor is aludni? habár a macskák azok "kijátszák" magukat aztán bevágják a szunyát