Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az alsó két smiley az naon cool ugy kell csinálni !
Az lett volna még egy szép baleset Tanaka hadnagy
Magának meg miért görbűl a szája?
még jó hogy nem a Hondás tatyót hagytad otthon:))))
Zsozsó küldtem neked üzenetet iwiwen is meg hotmailre is! FONTOS! Otthon hagytam a telóm
Sziasztok!

Hallottatok már olyanról,hogy egy motor kiköpte a szelephézagoló lapkát? Egy VFR 400 ason történt, menet közben kiesett a helyéről.Olyat mondtak, esetleg a szelep leragadt, vagy a rugó törött el.Rugótörése biztos nincs megnéztem , és a szelep is szépen jár, persze elképzelhető,hogy egy pillanatra megállt. Ha van valami tippetek osszátok meg légyszíves.
Előre is köszönöm !

András
Na mivan mivan minvaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ? képeket akarunk
Mi és egy komplett 'vár' rom volt ott! ...úgyhogy 'vártunk'
Én honnan tudjam hogy vártatok-e? Te sem vagy ezzel tisztában? Akkor jó
észre sem vetted, hogy kicseréltem?
olyan 'bombát' én innék, de az asszony sem a régi!
Köszönünk mindent Nagyon jót motoroztunk és nagyon jót pihentünk
P.S.: jó az energiaital
Az óriáshamburgeres képet azért majd dobd be ide...akkorát nem minden nap lát az ember
Már apu is megkóstolta az "energiaitalt"
Már várom a képeket Csodás hely ez a Regéc és iszonyat jó "kis" motorozás volt A faágacskát meg hazahoztam és lepréselem
Nagyon vártunk titeket? Merre csavarogtatok?
Akkor rendben megérkeztetek, nagyon örülünk, hogy megismerhettünk titeket és dzsordzsót, és remélem sokszor találkozunk még. Zsozsek meg igyon egy bombát a hambi után .
Mi is hazaértünk 4 óra motorozás, 2 nap 600km mellette eszeveszett jó és szép élmények és jó barátok...mit is kívánhat még az ember?
Imádtam ezt a hétvégét...
Az óriás hambikat most pusztítjuk el
Köszönjük Cala!
na mindegy, már úgy is megittátok...
Na mi megtértünk, várom hogy Sandráék is épségben hazaérjenek, nekik kicsit hosszabb volt az út.
jóóólvanakkor pedig vittem ki ilyentet :
bizony azt kellett volna

Engem meg majdnem belebökött 1 p1csa az árokba....... de nem értettem azt se hogy mivan mert mentem a föuton 50-el. bamult ram és nekem akart jönni a mellékutrol aztán meg lefékelt az út közepén
Faszaaaaa Evitte a csuzli is ? állat -de a sör azért ott feszít a kezében
A képen szereplő úriember cala , neki köszönhetjük a túrát. ...remélem már jobban van a lelkem!