Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a helyzet kislányok és kisfiúk?
Zsozsó, te mindig ráhibázol
Andi, hozd haza Jockeyt!
...akkor most már nézzük a Dallast?
uuuuuuuuu aaaaaaaaaaaa az nagyon finomkán hangzik
haaaat. ha eltunik belőlle az a hang ami most előjött-remélem minnél hamarabb. aztán elnézek felétek vagy Pest felé -beakarnák majd lesni a Super Zone-ba -mert már kabátom sincs .vagy a Balcsi felé!
Kitartast a vizsgakhoz Draga!
Megerkeztem Dallasba!Jelentem az ido motorozasra alkalmas
Sajnalom hogy nem tudtam menni az oktatasra de ami kesik nem mulik...Varom a beszamolokat.kuldd mar el a linket a full gasbol kerlek:)hihi szeles utat!
aha... 3-án
szombat... szombat...
áááá de kis gonoszka vaaaagy!

és akkor Te leszel a Jégkirálynő?

Mivel bennfentes vagyok, én már tudom, milyen makeup-ot raksz fel .
És valahogy van egy olyan érzésem, hogy azt én fogom felrakni . Meg az enyémre is, ha a tiedre lesz mit .
Valami olyasmire gondoltunk, hogy pénteken lenne egy "gyűjtőnap".
Az ország nyugati felén élők feljönnének ide hozzánk, Budapest környékére. Itt lehetne pihizni ( esetleg aludni egyet) és/ vagy EGYÜTT tovább indulni a CBR KLUB REGÉCI főhadiszállására
Szeptember közepére tervezzük! Szóval már lehet kivenni a szabadnapot, vagy úgy tervezni!
És az hol lesz a nagy CBR tali? sajnálom én is nagyon hogy nem tudtam elmenni de 2 helyen kell dolgozni és ááááááááá lehetetlen elszabadulni menni meg rögtön jönni úgy nincs értelme ,zsózsó majd mig alszol meglesi
Az biztos, hogy jó az ízlésem: lásd Zsozsek
Amúgy tényleg csini lesz a kismacska De arra gondoltam, hogy senkinek nem fogom megmutatni, hanem csak az láthatja, aki eljön a
NAGY NYÁRVÉGI CBR KLUB túrára
( Még Zsozsó sem láthatja addig )
egyedi lesz olyan Sandrás de az a lényeg neked tetszen és az ízlésed jó úgyhogy szép lesz szerintem
Nem olyan lesz...bár az is gyönyörű
Olyan "Jégkirálynős Repsol" lesz a szívem
Nemsokára meg is tudom mutatni, remélhetőleg
Amúgy ezüst- fehér a színösszeállítás
amit be linkeltál kép az szép repsol
Hát Repsol lesz az tuti de valami eszeveszett különleges...megláttam, beleszerettem és 3 napja nem tudok szinte aludni
repsol lesz ugye
Akkor jó utat! Vigyázz magatokra
Úgy döntöttem, hogy a közelgő szülinapomra meglepem ám magam egy nagyon szép idomgarnitúrával, szóval nem sokáig lesz már vörös a dög
megígértem a szomszédomnak hogy kiviszem Bécsbe csak elfelejtettem igy kibactam magammal
10-től meló? Mit kell csinálnod?
TibiX7, mikor kerül sor egy aláírásra?
na akkor sok alvás nem volt
Cat-józanodnaaaaak?az is jó
én is bár nem rugtam be de ma reggel 5 kor értem haza 7 kor keltem gyorsulási verseny volt most meg 10 töl még van egy kis meló pedig
Józanodnak a papírkutyák Mert hogy nem motoroznak az fix
de ahogy látom azért nem mindenki ....