ha ennyire friss a fényezés akkor az még nem is szabad polírozni,így fényképről nézve igen jóra sikerült a felület,lehet hogy nem is kell neki polír.
Milyen festékkel és lakkal fújtátok?
haaaaaaaaat most vegeztem kesszen vagyunk még kell rá 1csomó matrica meg par javittás de iggen jo lett.a szine a képeken nem adja vissza mert pirossab élöben
Önvezérlő típus vagyok,a makacs fajtából ,erősen beégetett, integrált kontrollerem van,nem módosítható,max. lecserélhető
Az állást nem vállaltam el,túl magas a léc,egy esetleges próbaidő végi nem megfelelőséggel mindenem elbuknám, így maradok ott ahol vagyok.
Nem olyan egyszerű dolog ez az ipari robottechnika és szervóhajtás
Akkor a lényeg megvolt,sikeres és jó ismerkedés,kellemes hétvége
A frankó mondással jó pár emberen keresztülgázoltam már,lehet hogy inkább meg kellene tanulnom bölcsen hallgatni
Na most inkább hallgatok egy kis zenét,és csöndben maradok
Mi köszönjük, hogy eljöttetek. A hasgörcs itt is ott is kimaradhatott volna, de az évzárón készülünk majd előre . MSN-en küldtem a fotók lelőhelyét. A többi Dzsordzsónál.
Amúgy el kell, h mondjam, h Calának köszönhetően a 3 tank benzinen kívül nem kellett mást beleinvesztálnunk és csodálatos élményeket kaptunk egy csodálatos helyen...ezért én neki és a "főnökasszonynak" meg a többieknek, akik ott voltak és megismerhettem őket nagyon köszönöm!
(i)gazság az, hogy inkább ott kellett volna lennünk,és akkor online képben vagyunk,és nem tudják csigázni a kíváncsiságunkat.
De, én már csak ilyen bináris vagyok,bizonyos dolgokban. Legközelebb talán "igen" végű lesz a kimeneti jel...
(mit dumálok itt, ja megvan,még az állás interjú hatása alatt )
Na mindjárt pattintok egy-két BEST OF-ot