Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Uhhh de jó lett Nagyon odavág ...már jöhetsz is vele a következő CBR Klub túrára
Na mindjárt pattintok egy-két BEST OF-ot
ha ennyire friss a fényezés akkor az még nem is szabad polírozni,így fényképről nézve igen jóra sikerült a felület,lehet hogy nem is kell neki polír.
Milyen festékkel és lakkal fújtátok?
1 nagyonn jo haverral csinaltuk a grafikat.aztan maszkoltuk...stb.tegnap fujta le ,lakkozta.... es meg polirozva nincs....egyenlore.
Jó lett

a fényezést te magad csináltad ,vagy mester ember fújta-lakkozta,polirozta
haaaaaaaaat most vegeztem kesszen vagyunk még kell rá 1csomó matrica meg par javittás de iggen jo lett.a szine a képeken nem adja vissza mert pirossab élöben
Bridgestone-ban voltam,van már ott pár volt kollégám ,de abból csak egy elektrotechnikus,de ahogy hallom Ő is erősen harcol a bitekkel-bájatokkal.
Önvezérlő típus vagyok,a makacs fajtából ,erősen beégetett, integrált kontrollerem van,nem módosítható,max. lecserélhető
Az állást nem vállaltam el,túl magas a léc,egy esetleges próbaidő végi nem megfelelőséggel mindenem elbuknám, így maradok ott ahol vagyok.
Nem olyan egyszerű dolog ez az ipari robottechnika és szervóhajtás
Continentalban voltál? Az extermelési igazgató szintén motoros ám...
majd úgy csatlakoztatjuk a zsinegeket hogy csak 'igen' jeleket adhasson
állás ICyou? és?mi a végkifejlet? óó már emléxem! majd értesítenek...
Akkor a lényeg megvolt,sikeres és jó ismerkedés,kellemes hétvége

A frankó mondással jó pár emberen keresztülgázoltam már,lehet hogy inkább meg kellene tanulnom bölcsen hallgatni
Na most inkább hallgatok egy kis zenét,és csöndben maradok
Mi köszönjük, hogy eljöttetek. A hasgörcs itt is ott is kimaradhatott volna, de az évzárón készülünk majd előre . MSN-en küldtem a fotók lelőhelyét. A többi Dzsordzsónál.
Hát mesca mindig is meg tudta mondani a frankót

Amúgy el kell, h mondjam, h Calának köszönhetően a 3 tank benzinen kívül nem kellett mást beleinvesztálnunk és csodálatos élményeket kaptunk egy csodálatos helyen...ezért én neki és a "főnökasszonynak" meg a többieknek, akik ott voltak és megismerhettem őket nagyon köszönöm!
Ott a pont, nem rajtunk múlott. Mindenkit vártunk szeretettel.
(i)gazság az, hogy inkább ott kellett volna lennünk,és akkor online képben vagyunk,és nem tudják csigázni a kíváncsiságunkat.
De, én már csak ilyen bináris vagyok,bizonyos dolgokban. Legközelebb talán "igen" végű lesz a kimeneti jel...
(mit dumálok itt, ja megvan,még az állás interjú hatása alatt )
Nem...azzal a KisZsozsek közlekedik
Itt vannak még a honfoglaló CBR Klub képviselői, aztán szépen sorban majd jön a többi kép is.

azt hiszik így jobban fog minket érdekelni... az istenit! és tényleeeeeg!
nézzenek oda! azt hiszi 2képpel kiszúrhatja a szemünk...
Szandra! azzal a zöld 4kerékmeghajtásúval érkeztél a háttérben?
léptem,26 perc múlva a nagy gumma gyárban van interjúm (meló)
köfi,de ennél többen is voltatok,amolyan össznépi biztosan van.
Egy a motorosokról, és egy amikor a klub macskája disznólkodik, egész pontosan vaddisznólkodik.

na de azért 1-2 képet, publikussá is tehetnétek.......vagy titokminiszteri találkozó volt .......