Na hi!
Augusztus az nálam eléggé kérdéses
A 7 még jó lenne, de Vale csak aznap jön haza.
Augusztus 14-15 meg Kunmadár, amin KÖTELEZŐ a részvétel! TÉNYLEG miért nem megyünk oda?
Száguldó Angyalok( 2 éves ünneplés) és CBR Klub túra Kunmadárra tudok egy nagyon jó szállást is! Hmm..szerintem ez megérne egy misét
Szezonzáró meg Regéc és kész mert oda EL KELL MENNI!
VAle: Zsozseknek biztos jól esett, amit mondtál így is úgy is
Igeeeen tudooom, annyira rosszul jott ki, pedig ugy mentem volna.
Augusztusra nem akartok turat?Akkora az angyalokkal is szervezkedunk valamit
Mr. Tanaka?tenyleg?juuuj nem jo a nevmemoriam.
Khm javitas...en nem Zsozseket hanem a kis pirost szeretnem hihi plane most hogy mar ezer eve lattam Ducattit...
A legtobb motor amit eddig lattam itt az a Hayabusa volt de ugy at van custombike-a alakitva hogy csak naaaa...
Adott volt a regéci túra, ami ráadásul CBR túra volt Na jó csak gonoszkodok. Mindenki valóra válthatja ígéretét a szezonzárón, ami szeptember közepén lesz!
Mert nekünk bizonyíték kell nem ígéret
Tudtam én, hogy itt mindenki Zsozseket akarja...aki ráadásul Ducatis
Amúgy Vale..asszem Mr. Tanakához is volt már szerencséd ...de ő meg Zsozsó egyik 2 petéjű ikertestvére, szal ennyit erről
Nekem ez a kedvenc
Neked is mutatok valamit...
Augusztus az nálam eléggé kérdéses
A 7 még jó lenne, de Vale csak aznap jön haza.
Augusztus 14-15 meg Kunmadár, amin KÖTELEZŐ a részvétel! TÉNYLEG miért nem megyünk oda?
Száguldó Angyalok( 2 éves ünneplés) és CBR Klub túra Kunmadárra tudok egy nagyon jó szállást is! Hmm..szerintem ez megérne egy misét
Szezonzáró meg Regéc és kész mert oda EL KELL MENNI!
VAle: Zsozseknek biztos jól esett, amit mondtál így is úgy is
Tobben leszunk am Casanova
Augusztusra nem akartok turat?Akkora az angyalokkal is szervezkedunk valamit
Mr. Tanaka?tenyleg?juuuj nem jo a nevmemoriam.
Khm javitas...en nem Zsozseket hanem a kis pirost szeretnem hihi plane most hogy mar ezer eve lattam Ducattit...
A legtobb motor amit eddig lattam itt az a Hayabusa volt de ugy at van custombike-a alakitva hogy csak naaaa...
Mert nekünk bizonyíték kell nem ígéret
Tudtam én, hogy itt mindenki Zsozseket akarja...aki ráadásul Ducatis
Amúgy Vale..asszem Mr. Tanakához is volt már szerencséd ...de ő meg Zsozsó egyik 2 petéjű ikertestvére, szal ennyit erről