Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dzsók ezek a pikcsörök maccs! ...a hambiról nem is beszélve
élek még... ki tudja meddig a héten vizsga hegyek. Pl kedd reggel 7-kor felkeltem, elmentem megcsináltam egyet a sok közül és aztán hozzá fogtam tanulni a következőre.. szerda reggel 7-fél8-ig nyomtam 8-kor már bent voltam és próbáltam a lehetetlent a tanárnőnél... hmm... azt mondta kötelezően 8órát aludjak a legközelebbi alkalom előtt mérgemben elmentem és megkerítettem Jack-et, hátha el tudok aludni tőle.. hát a nagy sz@rt! kiment a szememből az álom aztán hozzáfogtam dolgozni a többi témán... az lett a vége hogy ma hajnal 2-kor nyöszörögtem be magam az ágyba aludni.. cirka 43órát voltam talpon intenzív tanulással
na jól van na! tegnap délután látogatóm is volt és lelket öntött belém
jaja-mar kerestem mindenhol de nem talaltam meg
hát ez őrület
A google a barátunk de sztem még nincs fent csak max. egyes részei a youtube-on...
Jo esteeeet

Halli ! nem tudja valaki hol lehet megtalalni a neten I.H.M. -nek a motoros részét amit adtak a TV2 ön ..de az egészet..mert a klippet megtalaltam ...
Nekem ez az egyik kedvenc képem

Érdemes a kép jobb felső részét figyelni...én még akkora hambit nem láttam
Hóóónap hílak , mert Jancsi számát nem adtad meg!
Tesssík egy kíp a 'triumvirátus' két tagjáról!
Te mit kuncorosgsz?votaaa regecen?
Repo es Cica!Hun vagytok?mi ez a csend?
remelem nem vagytok ram mergesek...
Üdv. :)
Sziasztok! SC57 1000RR hez nemtud valaki véletlen PowerComamndert occsóér?
Kicsi a világ ... ki gondolta volna, hogy Pvvár ilyen formás formában lévő kötöttségekkel van megáldva
Itt a Klubban többen is kötődünk vmilyen formában Werischwarhoz
nálam ez a feeling
Vegyél már fel MSN-re vagy küldj egy mailt, és adom a linket a fotókhoz. Meg te is pakold fel valahová ha tudod. Előre is köszi.

Jancsi várja mikor hívod a nyári családi menet miatt, megkérdeztem, augusztusban még van 1 szabad hétvége is. Jelezz ha kell a hely.
Elnézést kérek a zavarásért csak látom, hogy itt lax a szomszédban én pirosvári vagyok....üdv szomszéd
Farmerban? :S
Jól mutat a piroska
Taszár 2010
igen!
Sziasztok!Bocsi hogy igy eltuntem es regecre sem mentem...Remelem jol ereztetek magatokat. Vannak meg kepek?
jóóóféle!
haaat reméljuk hogy már tényleg tuttifrutti lessz és megleshetlek majd benneteket
2 bazisu a fehér.ms-lakk mobihell.