Hazagördültél Baracsra? Kár, hogy már nem tudsz jönni a Bregyó-féle motoros oktatásra Ma is élmény volt. Még a szülinapos Ancsy is ott volt, megcsináltuk a csoportbeosztásokat és jövő héttől megy a gyakorlati oktatás - veled akartam ám egy csoportban lenni de így, hogy disszidálsz....
Azért vigyázz magadra, nagyon...nagyon...
Majd nézd meg a Full-Gasban készült mai pózer képeinket....összetatárkodtuk a Desmo-t
Nem a csajos balhén voltam, hanem melóba mentem és melóból jöttem Szóval egy százast azért gurultam és kibaxott jó volt...most már sztem be is vezetem ( ha már nem minden reggel esővel kezdődik végre )
Én nem,mert ha motoroztam volna, akkor mindenki szarrá ázott volna,így ma is a garázsban maradt a motor. De Nagyi01 legalább ma tudott végre meló előtt menni egy órát.
Matrica van? a motorodon,nem gyári hondás, hanem csam-os
megvan a bibi, a köcsög iwiw kereső más találatot ad ki, ha kis betűvel kezdesz,és mást ha nagy betűvel, függetlenül hogy kereset személy nevét hogy jeleníti meg (általában nagybetűvel kezdi)
Azért vigyázz magadra, nagyon...nagyon...
Majd nézd meg a Full-Gasban készült mai pózer képeinket....összetatárkodtuk a Desmo-t
napot!
szasztok
Matrica van? a motorodon,nem gyári hondás, hanem csam-os
Jok lettek a kepek Cat!
Akkor majd megyek.Nem mondom 100%-ra.
Jövő héten hétvégén lesz búcsuztató bulink.Remélem jössz?
Na csáááá!
Erzsivel mi van,nincs már a körödben
Otthon leszel?
"Nagyi"
az a hambi van vagy 45 deka