Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sandra ! Kerestél?
ÉÉÉÉÉN
Jonapoooooooooooot
Hazagördültél Baracsra? Kár, hogy már nem tudsz jönni a Bregyó-féle motoros oktatásra Ma is élmény volt. Még a szülinapos Ancsy is ott volt, megcsináltuk a csoportbeosztásokat és jövő héttől megy a gyakorlati oktatás - veled akartam ám egy csoportban lenni de így, hogy disszidálsz....
Azért vigyázz magadra, nagyon...nagyon...
Majd nézd meg a Full-Gasban készült mai pózer képeinket....összetatárkodtuk a Desmo-t
stét!
napot!
szasztok
Regécen nem voltam Tinácska,azt se tudom merre van én Taszári majálison voltam,ott toltam neki 1000-el
A kép .....
En szivesen gurultam volna de csak a haza ut maradt...
Nem a csajos balhén voltam, hanem melóba mentem és melóból jöttem Szóval egy százast azért gurultam és kibaxott jó volt...most már sztem be is vezetem ( ha már nem minden reggel esővel kezdődik végre )
Én nem,mert ha motoroztam volna, akkor mindenki szarrá ázott volna,így ma is a garázsban maradt a motor. De Nagyi01 legalább ma tudott végre meló előtt menni egy órát.

Matrica van? a motorodon,nem gyári hondás, hanem csam-os
Na, ki motorozott rajtam kívül a Nemzetközi Női Motoros Napon?
Szia Repsi!Kitartast a vizsgakhoz!Szoritok ezerrel
Jok lettek a kepek Cat!
Valamit mar tenyleg kispekulalok ha addig nem esik szét a "bicaj"
nyugi van,copat a kereső OK,de. dumálunk
Nyugi Csaba ott van még!:-)
Akkor majd megyek.Nem mondom 100%-ra.
Jövő héten hétvégén lesz búcsuztató bulink.Remélem jössz?
Na csáááá!
megvan a bibi, a köcsög iwiw kereső más találatot ad ki, ha kis betűvel kezdesz,és mást ha nagy betűvel, függetlenül hogy kereset személy nevét hogy jeleníti meg (általában nagybetűvel kezdi)
köcsög iwiw,szopat,most meg ott van az ismerősei közt azok akik du. hiányoztak
ja ,gyere,itthon leszek,végül is szabin vagyok az időjárás is ezt mutatja
Erzsivel mi van,nincs már a körödben
Holnap de. lehet meglátogatlak ha ilyen lesz az ídő!
Otthon leszel?
"Nagyi"
na ,már csak Tiborx7 dedikálása hiányzik és teljes a mű,lehet üvegezni és mehet a falra
az a hambi van vagy 45 deka
43 óra, nem alvással én a 28. óra után már spontán gyilkolni tudok,ha csak valaki rosszul néz rám,nem hogy még tanulni.........
És még egy pár....a Hondás a nagy kedvencem...calának rohadt jó gépe van, szal még olyan kis béna is tud ilyet fotózni vele, mint én
Na jó, egy-két kép, csak hogy lássatok vmit ebből a csodálatos helyből

Sandra a gravitáció jó hogy van