Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nyuszikán? milyen nyúlon?
ja,mer a köcsög pénztáros elakart zavarni,merthogy nincs cikkszám a terméken..há én mondtam hogy ellopom a gecibe és akkor nem kell itt bonyolódni de akkor meg biztonságiőrözött,meg bestresszelt....na ezé tartotta fel a sort...
hajnalba mé kell virágotvenni?
De most már ne tűnjél el, mert hiányoztál a bandából!
En nem akarom meguszni - esetleg a Balatont !
de nem kiabalok el mar inkabb semmit.....pofam befogom ...es ha elkeszul ugy ahogy en gondolom akkor tuti -hogy egybol feldobom ide
Nem úszod meg, h nyáron meg ne látogassunk Olyan nincs, hogy nincs Meg ne már csak a Te aláírásod hiányozzon
Szerinted hogy ismerjelek fel, mikor max. egyszer láttalak futólag a Ringen és ráadásul sapka volt rajtad ( mint nyuszikán) az is tökig behúzva. Csak megjegyeztem, h vmi csavarhúzó miatt volt torlódás hajnali 3-kor
Haaat izeeeee.vagy ezt vagy azt vagy amazt .... de sajna meg nem müködik a szerkezet ugy ahogy kell

de latom csak sikerult osszehozni! orulok nektek ez faja naon !
Micsinász hétvégén? SM SM CBR-Klub túra
memóriáddal látom nincs baj
Senki nem lett Kawás? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaa semmi happy dolog-nagy műttések mentek itt es meg sajna nincs vege...de hala istennek nem rajtam csak a motoron.

Es mizujs nalatok?
na orulok nektek feltem h mar nem lesztek mar ram kivancsiak
Áááááááááá de rég láttalak, mizújs?
Ezt nem mondod
halloooood annyira hiányoztál már.....- már hiányzik az aláírásod is az RPGről !
De örülök, h benéztél ide egy régi Klub-tag
csákány
5-4-3-2-1 joestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit mindenkinek
Uhh, míg el nem felejtem:

1. van szauna, fürdőrucit vagy igény szerint bőrtangát kiskorbácsot hozzon aki izzadni akar

2. péntek dél és kettő közt már ott vagyok, a telefonok nem nagyon működnek a környéken, a voda abszolút nem, tehát nem fogtok tudni eléri már ha odaértem
cala megoldotta a problemet : egy lakó van a gípben , de nem fizet lakbért! ...VÍRUS!
Mi ez a pihentseg itt?csillagaszat, zoologia, numerologia... kesz
Te egy állat vagy
Mindig is mondtam, hogy a Föld a naprendszer elmegyógyintézete
+36 70 933 9828, olyan vagy te is mint a nyugdíjas amikor csigát akart gyűjteni? "... mire lehajoltam, husssss! elszaladtak"
Egy pillanatra felvillan , de nem olyan sokáig, hogy le tudjam jegyezni!
Hááááát én lehidalok! ...szerinted látom a számod , mi van ezzel a géppel?
Már az én számom is ott az adatlapon.
kasszánál na...