ja,mer a köcsög pénztáros elakart zavarni,merthogy nincs cikkszám a terméken..há én mondtam hogy ellopom a gecibe és akkor nem kell itt bonyolódni de akkor meg biztonságiőrözött,meg bestresszelt....na ezé tartotta fel a sort...
hajnalba mé kell virágotvenni?
En nem akarom meguszni - esetleg a Balatont !
de nem kiabalok el mar inkabb semmit.....pofam befogom ...es ha elkeszul ugy ahogy en gondolom akkor tuti -hogy egybol feldobom ide
Szerinted hogy ismerjelek fel, mikor max. egyszer láttalak futólag a Ringen és ráadásul sapka volt rajtad ( mint nyuszikán) az is tökig behúzva. Csak megjegyeztem, h vmi csavarhúzó miatt volt torlódás hajnali 3-kor
1. van szauna, fürdőrucit vagy igény szerint bőrtangát kiskorbácsot hozzon aki izzadni akar
2. péntek dél és kettő közt már ott vagyok, a telefonok nem nagyon működnek a környéken, a voda abszolút nem, tehát nem fogtok tudni eléri már ha odaértem
hajnalba mé kell virágotvenni?
de nem kiabalok el mar inkabb semmit.....pofam befogom ...es ha elkeszul ugy ahogy en gondolom akkor tuti -hogy egybol feldobom ide
de latom csak sikerult osszehozni! orulok nektek ez faja naon !
Es mizujs nalatok?
halloooood annyira hiányoztál már.....- már hiányzik az aláírásod is az RPGről !
De örülök, h benéztél ide egy régi Klub-tag
1. van szauna, fürdőrucit vagy igény szerint bőrtangát kiskorbácsot hozzon aki izzadni akar
2. péntek dél és kettő közt már ott vagyok, a telefonok nem nagyon működnek a környéken, a voda abszolút nem, tehát nem fogtok tudni eléri már ha odaértem
Mindig is mondtam, hogy a Föld a naprendszer elmegyógyintézete