Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ez jó
szia!
Van még két napod , ne feledd az F1-ben egy este alatt is csodákra képesek! ....remélem nem vészes és azért egy-két gurulásban részt veszel!
pet palack..? a sok oldalú felhasználás
ha húzatsz ja varj nem lehet meg idom sincs rajta
Csá, jó újra itt látni! ....gyere túrára velünk Regécre!
Hello miszter
van még híjja!
almaim motorja volt nagyonn sokaig -pont a 04 636-os!
nekem meg most van
én is fűzöm ezzel kapcsolatban
eeeeeeeeez semiiiiiiiiiii nekem is volt kawam !-sajnalom.fasza volt,.
ez meg a rééééégi süketelés !
Írtam az uradnak egy animáló smst a hétvégével kapcsolatban remélem ha hazajön külhonból látni akar majd minket így zusammen
Faxa... Remélem helyeselt Még jó, hogy nem gratulált Zsozsónak De még mindig nem mondtad el, h mit kerestél ott, mert annak hogy te meg mi szombat éjjel 3-kor a budaörsi Tescoban összefutunk, valljuk be hangyafaxnyi esélye volt és mégis...
kawás? az meg mi?
Dr. Gonzoról nem is beszélve
pl pont ezt ecseteltem havernak...
itt-ott komunikaltam vele a facebookon ...de valahogy elveszett.... igazad van .bizti büntiben van
Hát ott dumáltam Zsozsónak, mikor szenvedtünk az orchideákkal és azt vettem észre, h valaki figyel
És mit kellett volna mégis mondanom? Hogy mi jár alanyi jogon nektek
Bari Nézd meg a Jay és Néma Bobot és nem fogod többé barinak hívni
Amúgy biztos letiltotta a 'zasszony
ááá.kawa má nyista.nem akartam rádköszönni mer annyira nem voltam biztos benne......meg ugye meg nem szólaltál...pedig ugy már biztos lettem volna benne
öribari F.G. ? merre van?
hát nem szeretnék ...nagyonn nem "!
Biztos ez Zsozsó perverziója Amúgy bent csavarogtunk meg moziztunk a városban és addigra jutottunk el oda, h névnapra virágot vegyünk De legalább nem voltak sokan a Tescoban viszont még így is sor volt
És te mit csináltál ott olyankor? Szétesett a kawa? Azért kellett a csavarhúzó?