Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha.. szombat reggeli jóslat
Okki...Majd ott talizunk, mindenki menjen ahogy tud...en nem kozoskodom senkivel most mar
keep rolling!
Na ezaz....hogy még nem tudjuk... De dél körül tuti szerintem Kunmadarsról kéne a többieknek is nyilatkozni. A lényeg, h telefonon legyünk szombat reggel kapcsolatban
helló Vale! amit írtál esemesben,,, még gőzöm se nincsen hogy alakul.. majd akkor kiderül.. vagy sem, de az biztos
jaja! már majdnem ki is ment a fejemből.. kössz h emlékeztettél rá
Mikor lesztek kunmadarason?
Hát úgy ismersz te engem, mint aki 8 körül aktív életet képes élni? Bár mostanában ez az 5:55-ös kelés megedzett...
Amúgy péntek estére gondoltam cala
Szia, elvileg mindent viszünk vagy van ott ami kell, ha valami elfogy, vagy hirtelen kell, akkor lehet kell a segítség. Jó lenne majd egy tel. szám ahol elérünk ha nagy a hiány valamiből.
Te nem mondod hogy reggel 8-9?

Most hívott FG, előreláthatólag ő is beérkezik pénteken.
Mi várhatóan 8-9között remélem
pénteken hányóra felé gurultok be a helyszínre?
halihó, ha valamiben tudok segiteni a hétvégével kapcsolatban akkor irjatok, itt lakom a közelben. nem tuti hogy ki tudok menni, mert koncertezünk a zenekarommal, nameg a cbr sincs kész még sajna a festőnél vannak az idomok(lakkozzák).
hello everibodriii!
Ki jon szombaton pöstroool?
Meg a bőrtangádét is
Legalább a cicifix pántjának a helyét le tudom napoztatni!
Dolgozunk? Dolgozunk? Iszonyat jó időnk lesz a hétvégén
Beletettem már pár száz km-t az RPG-be Utazott ez már mindenfelé az országban
Akkó rosszul tudom. Hidd el jó lesz az , olyan mint a kötéltáncosnak az egyensúlyozó rúd!
Gyertek Regécre, úúúúgy szeretném Vale is szombat délelőtt jön, jöhetnétek együtt. MI már péntek este fent leszünk, de a SZáguldó Angyik is ott lesznek Kunmadáron ( Ancsy, Mini, Pipu, Dodo...)
Az ővé már meg van Csak a tiéd meg TiborX7-é hejányzik Majdnem elfelejtettem az RPG-t, jó hogy mondod....-ez egy kicsit lassítani fogja a feljutást...
Ha jól tom, az ő miniszterije is hiányzik az RPG-ről! ....bár lehet most is gyakorol és Ő majd gumifüsttel egybekötött 'láttamot' helyez el a képen!
FGnek csak a szája nagy Ő így szeretne utolérhetetlen lenni
F.G.-t nem érem el , pedig próbáltam a netespostagalambot is!