Május 29.én motorosest Sásdon a 66-os vendéglőnél!
10- órától kapunyitás sátorállítás, bemelegítés a délutáni programokra
16-órától vetélkedők, azt követően ünnepélyes eredmény hirdetés.
20-órától koncertek:
-Szúrópróba
-Qdarc ...tovább »
Belépő:NINCS!
Gyere el és érezd jól magad!
( további események bővítése fenntartva)
Igazi nomád buli!
na majdnem elfelejtettem . kimentem regécre , szembesültem a tényel hogy cala-nak nincsen térerője megtelefonáltam vagy kétszer aztán hazamentem . előtte is meg utánna is láttalak szerintem titeket. meg egyszer valami cső volt valakinek ekresztbe a hátán ha igen akkor nyertem sör. na jó nem de akkor este vittem ki egy csomó páleszt mondom igyátok de ha nem hát nem
köszönöm a választ, közben már sikerült minden megrendelnem.
Igazából nem tudom, hogy mi különbség lehet közte, még nem állt mellette másik 2005ös hogy összetudjam hasonlítani.
Ezeket a cuccokat valszeg csak honda márkakereskedésben fogod megkapni. A golyótányért szerintem külön nem lehet kapni, csak egyben az egész kormánycsapágyat.
Tudom ez nem szerelgetős fórum, de az 1000RR topikba nem válaszolt nekem senki, hátha itt tud nekem vki segíteni.
2005ös CBR 1000rr-be kellene nekem, első teleszkópszár szimering, hol tudom beszerezni? És mennyi olaj kell a teleszkópokba, és milyen sűrűségű?
A másik ami kellene a kormánycsapágy két kis fém gyűrűje, ami a vázba van beütve és abban forognak a csapágy golyók, ezeket hol tudnám beszerezni?
Előre is köszönöm.
Kiborít ez az idő...de holnap megy a motor Mikihez, remélem... nem lesz -50.000 fok tornádóval!