Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem is lefényezte aszfaltmetálra
Kiborít ez az idő...de holnap megy a motor Mikihez, remélem... nem lesz -50.000 fok tornádóval!
ott a pont!
szerintem nem is megy csak ugy tesz
Bal oldalon aszfaltmérgezés! ....szerintem
Május 29.én motorosest Sásdon a 66-os vendéglőnél!
10- órától kapunyitás sátorállítás, bemelegítés a délutáni programokra
16-órától vetélkedők, azt követően ünnepélyes eredmény hirdetés.
20-órától koncertek:
-Szúrópróba
-Qdarc ...tovább »
Belépő:NINCS!
Gyere el és érezd jól magad!
( további események bővítése fenntartva)
Igazi nomád buli!
mi lett ennek a képnek a vége? bukta vagy összeszedte ?
Te már csak tudod, hogyan kell kezelni Nemsokára küldök neked egy Csingcsangcsüng címet

Ezt a képet meg mindenki nézze meg és tippeljünk mi lett a vége:
Máshol kell kezelni a te "problémád"
kezelhetnének máshol is, de hát ez jutott aki 4x ázik xarrá moccal az esőben lassan elmehetek vízen járónak
Az a íjazós vidi iggen nagy
ja meg remélem berúgtatok
na majdnem elfelejtettem . kimentem regécre , szembesültem a tényel hogy cala-nak nincsen térerője megtelefonáltam vagy kétszer aztán hazamentem . előtte is meg utánna is láttalak szerintem titeket. meg egyszer valami cső volt valakinek ekresztbe a hátán ha igen akkor nyertem sör. na jó nem de akkor este vittem ki egy csomó páleszt mondom igyátok de ha nem hát nem

lehetne válogatni
Szia

köszönöm a választ, közben már sikerült minden megrendelnem.
Igazából nem tudom, hogy mi különbség lehet közte, még nem állt mellette másik 2005ös hogy összetudjam hasonlítani.

Zsolt
még nem de már jó úton haladunk -És Te már kezelteted magad?vagy Te leszel a nővér?
Nem pletykálok nyílt fórumon biztos nem
Viszont ajánlhatok neked egy oldalt...amin, ha keresel találsz

www.szaguldoangyalok.hu

Remélem,hogy sikerűlt lefejezni!
Viszont köszi,hogy eljöttél a leszerelő bulinkra!
Ezt az egyet kibírhattad volna!
Na mindegy!
Üdv mindenkinek!
De nem ezt kérdeztem Drága!:-)
Szóval?!
Annyira tudtam ....
Na mi a pálya a motorok+csajokban? már ismered az összes nénit?
mivanhe?
Hogy vagytok?
Sehogy?
Mindenkit depresszióval kezelnek a pszihiátrián a xar idő miatt?
bzsolt87:

Egy kérdés: a tiéd mitől limited edition? Ugyanis nekem is ugyan ilyen van, csak nincs rajta a táblácska. Mi a különbség?

Üdv:
Miko
Haller!

Ezeket a cuccokat valszeg csak honda márkakereskedésben fogod megkapni. A golyótányért szerintem külön nem lehet kapni, csak egyben az egész kormánycsapágyat.

Üdv:
Miko
Nem vagyok vincent!Kikerem magamnak...
Amugy ez a kep illene hozzad inkabb nem?csak a motor tipus es a haj amin javitani kell hehe
Sziasztok

Tudom ez nem szerelgetős fórum, de az 1000RR topikba nem válaszolt nekem senki, hátha itt tud nekem vki segíteni.
2005ös CBR 1000rr-be kellene nekem, első teleszkópszár szimering, hol tudom beszerezni? És mennyi olaj kell a teleszkópokba, és milyen sűrűségű?
A másik ami kellene a kormánycsapágy két kis fém gyűrűje, ami a vázba van beütve és abban forognak a csapágy golyók, ezeket hol tudnám beszerezni?
Előre is köszönöm.

Zsolt