Szia csajé igen is bírják a szenvedést a pasik 6 év thai box 4 éve gyurok vaze és evezek nyáron a Dunán pécs felé mindig + napi 20 km bicajozás ha az idő is engedi
Látom neked is 600 rr-ed van.Írhatnál róla pár szót nekem,ha esetleg kellett cserélni rajta valamit,meg úgy általában milyen a motor.Egy barátom szeretne venni egy ilyen évjáratút mint a tiéd,és most érdeklődünk utánna ,hogy milyen.
Köszönöm.
Igen a szepsegert meg kell tudni szenvedni... Pasik nem birjak a szenvedest...plane ma mar a 21dik szazadban meg katonasagot is eltoroltek...hova haladunk?!
aham,tudod Te egy ilyen testér mennyit kell gyúrni, és diétázni
(tudom miről beszélek,pár tonna vasat megmozgattam már).
Hát nem keveset,de illegál cuccokkal is jó pár hónap,és ezt fent is kell tudni tartani
Na ezért nem látsz minden sarkon ilyen testű pasit,Én meg manöken alkatú nőt (30 fölött)
Jah hogy meg ott tartunk.
1. nem minden klubtag mutatott kepet magarol
2. nyaron ugyi lerobogunk "furcsizni"-bocsanat tisztelt FG hogy ezt a szot hasznaltam megint- es akkor lehet mutogatni
Hehe mar ertem...szoval a szleng nyelvet nem beszeled...vagom-aza ertem
Ezentul Onnel hivatalos formaban beszelek es nem hasznalok roviditeseket stb...viszont az ekezetet nem szeretem bocsi khm akarom mondani bocsanataert esedezem
Látom neked is 600 rr-ed van.Írhatnál róla pár szót nekem,ha esetleg kellett cserélni rajta valamit,meg úgy általában milyen a motor.Egy barátom szeretne venni egy ilyen évjáratút mint a tiéd,és most érdeklődünk utánna ,hogy milyen.
Köszönöm.
(tudom miről beszélek,pár tonna vasat megmozgattam már).
Hát nem keveset,de illegál cuccokkal is jó pár hónap,és ezt fent is kell tudni tartani
Na ezért nem látsz minden sarkon ilyen testű pasit,Én meg manöken alkatú nőt (30 fölött)
ugyhogy lehetnek is elvarasaim
1. nem minden klubtag mutatott kepet magarol
2. nyaron ugyi lerobogunk "furcsizni"-bocsanat tisztelt FG hogy ezt a szot hasznaltam megint- es akkor lehet mutogatni
nah mindjart egy tarsadalmi vita kellos kozepere erkezunk...
en az ilyeneket szeretem:)
de ezt az msn okádékszart azt nem
azt az ilyenekkel tudod megérttetni
Ezentul Onnel hivatalos formaban beszelek es nem hasznalok roviditeseket stb...viszont az ekezetet nem szeretem bocsi khm akarom mondani bocsanataert esedezem