Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia csajé igen is bírják a szenvedést a pasik 6 év thai box 4 éve gyurok vaze és evezek nyáron a Dunán pécs felé mindig + napi 20 km bicajozás ha az idő is engedi
Szia!

Látom neked is 600 rr-ed van.Írhatnál róla pár szót nekem,ha esetleg kellett cserélni rajta valamit,meg úgy általában milyen a motor.Egy barátom szeretne venni egy ilyen évjáratút mint a tiéd,és most érdeklődünk utánna ,hogy milyen.
Köszönöm.
Igen a szepsegert meg kell tudni szenvedni... Pasik nem birjak a szenvedest...plane ma mar a 21dik szazadban meg katonasagot is eltoroltek...hova haladunk?!
Laci, addig állj egy lábon,amíg egy ilyen kép idekerül az Andiról
egy ilyen kép meg is teszi
Na lássuk azt a feneket
aham,tudod Te egy ilyen testér mennyit kell gyúrni, és diétázni
(tudom miről beszélek,pár tonna vasat megmozgattam már).
Hát nem keveset,de illegál cuccokkal is jó pár hónap,és ezt fent is kell tudni tartani
Na ezért nem látsz minden sarkon ilyen testű pasit,Én meg manöken alkatú nőt (30 fölött)
Vida Zsocek meg Vida Zsocek. De rég kommunikáltam vele....
Igen gondoltam ezt fogod mondani...nagykepu...hmmm lehet...
így látatlanban picit nagyképűség(Vida Guerra,az Vida Guerra),de győzzél meg
hmmm most nem nagykepuseg de nekem is van hasonlo fenekem...es igen en jarok kondizni bocs
ugyhogy lehetnek is elvarasaim
úgy várjál el ilyet,ha a tied meg ilyen
anorexiás....
jó lenne felébrednél...
Pl de a jo test sem hatrany:)
mutogatós bácsik és nénik motoron...
Jah hogy meg ott tartunk.
1. nem minden klubtag mutatott kepet magarol
2. nyaron ugyi lerobogunk "furcsizni"-bocsanat tisztelt FG hogy ezt a szot hasznaltam megint- es akkor lehet mutogatni
from the 80's
na már látom....napisz@r.
teqrvaélet....ezt a hominyomit honnan szerváltad be?
Sziamia hát én a kis formás popsikádra gondoltam pl vagy arra a fürdőruhás képre amit igértél
jaaaaj!
nah mindjart egy tarsadalmi vita kellos kozepere erkezunk...
en az ilyeneket szeretem:)
még a szlenget úgy-ahogy
de ezt az msn okádékszart azt nem
azt az ilyenekkel tudod megérttetni
Melyik is kedves Blade?
Hehe mar ertem...szoval a szleng nyelvet nem beszeled...vagom-aza ertem
Ezentul Onnel hivatalos formaban beszelek es nem hasznalok roviditeseket stb...viszont az ekezetet nem szeretem bocsi khm akarom mondani bocsanataert esedezem